Număr unic de relații clienți: 0-7722-MULTI

Parteneri Multitech

Videojet
Videojet oferă soluții potrivite de marcare și codificare prin cea mai largă gamă de tehnologii și este dedicat furnizării de echipamente, materiale și servicii de calitate, concepute pentru a funcționa cu un maxim de fiabilitate, eficiență, facilitate în operare și întreținere redusă.
Videojet Technologies, Inc.
www.videojet.com
Foba
Foba oferă know-how complet pentru aplicații laser cu soluții inovatoare specifice clientului: echipamente de marcare laser, stații de marcare laser și stații de gravură laser de mare precizie. Foba oferă consiliere competentă și servicii pentru clienți de cea mai bună calitate.
ALLTEC GmbH
www.fobalaser.com
Couth
Cunoscute pentru construcția robustă, viteza mare de prelucrare (tehnologia SuperFast) și capabilitatea de marcare adânca (DeepMarking), sistemele Couth sunt recunoscute ca cele mai bune și calitative echipamente de marcare prin micropercuție la nivel mondial.
Constructora de Utiles y Herramientas S.L.
www.couth.com
Novexx
Novexx oferă echipamente deosebite și soluții integrate în ceea ce privește etichetarea industrială și identificarea produselor de-a lungul lanțului de aprovizionare. Novexx este o fostă divizie a Avery Dennison.
Novexx Solutions GmbH
www.novexx.com
Bofa
Bofa International este liderul mondial în extracție de fum și filtrare aer și este considerat numărul 1 în industrie. Bofa produce unități de extracție de fum fiabile, de înaltă calitate și cu costuri reduse de utilizare.
BOFA International Ltd
www.bofa.co.uk
Tampoprint
Tampoprint este liderul și inovatorul echipamentelor de imprimare prin tampografie. Compania oferă mașini standard, sisteme semi-automate și complet automate precum și accesorii și consumabile.
Tampoprint AG
www.tampoprint.de
Back to Top