Vânzări & Service: 0-7722-MULTI (0-7722-68584)
Multitech Experience

Eficiența în automatizarea proceselor de producție pot fi la îndemână cu ajutorul roboților colaborativi de la Multitech! Vă invităm să participați la urmőtorul eveniment Multitech Experience unde veți putea vedea în acțiune soluțiile noastre pentru automatizarea robotică colaborativă cu roboții Universal Robots (UR) și Mobile Industrial Robots (MiR).

Evenimentul va avea loc în:

15 Noiembrie 2023
Craiova – Hotel Ramada

Apasă aici pentru înregistrare

Veți avea oportunitatea unică de a vedea aplicații live cu roboți colaborativi și de a interacționa cu inginerii experimentați Multitech. Specialiștii noștri vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege cum roboții colaborativi pot revoluționa procesele dvs. de producție.

Ce veți putea vedea:

Prezentări live: Veți asista la demonstrații practice ale roboților colaborativi UR și MiR, care vor ilustra modul în care acești roboți pot lucra alături de oameni într-un mediu de producție.

Sesiuni informative: Specialiștii noștri vor oferi prezentări detaliate despre beneficiile, funcționalitățile și aplicațiile roboților colaborativi în diferite industrii.

Sesiuni de întrebări și răspunsuri: Veți avea ocazia să adresați întrebări și să discutați direct cu inginerii noștri pentru a obține răspunsuri la nevoile dvs. specifice.

Demonstrații personalizate: Dacă sunteți interesat de o aplicație specifică, vă putem oferi demonstrații personalizate pentru a vă arăta cum roboții pot aduce eficiență și productivitate în procesele dvs.

Pentru a vă înscrie și a afla mai multe detalii, vă rugăm să vă înregistrați!

Vă așteptăm cu nerăbdare și suntem siguri că veți pleca cu o viziune clară asupra modului în care roboții colaborativi de la Multitech pot aduce valoare companiei dumneavoastră.

Ce soluții prezentăm live

Soluții Paletizare

Soluții Paletizare

Soluții Supraveghere CNC

Soluții Supraveghere CNC

Grippere și Unelte Colaborative

Grippere și Unelte Colaborative

Roboți Mobili pentru Producție

Roboți Mobili pentru Producție

Roboți Mobili pentru Logistică

Roboți Mobili pentru Logistică

Soluții Viziune

Soluții Viziune

Universal Robots

Din 2005, Universal Robots lucrează pentru a face diferența în viața clienților, în moduri care contează cel mai mult pentru ei. Mai mult decât o simplă automatizare, Universal Robots schimbă modul în care oamenii lucrează și trăiesc pe tot globul, sprijinindu-le ideile și visurile – indiferent dacă ajută o organizație non-profit sau permite unui producător să reducă numărul sarcinilor repetitive și solicitante ale operatorilor.

Instrumente avansate, brațele robotice UR ușor de utilizat sunt folosite de companii și organizații de toate dimensiunile pentru a le sprijini și a face față volatilității pieței.

Apăsați aici pentru gama de roboți Universal Robots.

Mobile Industriala Robots

Compania Mobile Industrial Robots (MiR) dezvoltă și comercializează cea mai avansată linie de roboți mobili autonomi, colaborativi și siguri care gestionează rapid, ușor și rentabil logistica internă, eliberând angajații pentru activități cu valoare mai mare.

Sute de mari producători multinaționali și centre logistice, împreună cu mai multe spitale din întreaga lume, au instalat deja roboții inovatori ai MiR. Roboții mobili colaborativi ai MiR sunt ușor de integrat și ușor de programat, fără a fi nevoie de reconfigurarea costisitoare și perturbatoare a infrastructurii dvs.

Apăsați aici pentru gama de roboți MiR.

Întrebări Frecvente

Cine se poate înregistra la eveniment?
În primul rând așteptăm specialiști responsabili cu automatizarea, producția și logistica în companii de producție din România, dar invităm și studenți din învățământul superior care doresc să dobândească cunoștințe practice despre etapele, soluțiile și inițiativele din domeniul Industry 4.0.

Cum pot participa la eveniment?
Evenimentul este GRATUIT, este necesară însă înregistrarea prealabilă din cauza locurilor limitate și pentru a face evenimentul mai transparent.

Pot veni și dacă nu pot participa toată ziua?
Desigur, fără problemă! Puteți să vă alăturați oricând, în intervalul 9:00 – 16:00. Este important să vă înregistrați în prealabil.

Vor fi expuse și roboți?
Cu siguranță, iar asta e scopul evenimentului să puteți avea o experiență hands-on! Veți avea posibilitatea să cunoașteți soluțiile de automatizare cu roboți colaborativi Universal Robots, roboții mobili autonomi MiR, gripperele colaborative OnRobot și alte soluții Industry 4.0.

Back to Top