Număr unic de relații clienți: 0-7722-MULTI

Parteneri Multitech

Videojet
Videojet oferă soluții potrivite de marcare și codificare prin cea mai largă gamă de tehnologii și este dedicat furnizării de echipamente, materiale și servicii de calitate, concepute pentru a funcționa cu un maxim de fiabilitate și eficiență.
Videojet Technologies, Inc.
www.videojet.com
Foba
Foba oferă know-how complet pentru aplicații laser cu soluții inovatoare specifice clientului: echipamente de marcare laser, stații de prelucrare laser și soluții software specifice. Foba pune tehnologia laser la dispoziția dumneavoastră.
ALLTEC GmbH
www.fobalaser.com
Couth
Cunoscute pentru construcția robustă, viteza mare de prelucrare și capabilitatea de marcare adânca, sistemele Couth sunt recunoscute ca cele mai bune și calitative echipamente de marcare prin micropercuție la nivel mondial.
Constructora de Utiles y Herramientas S.L.
www.couth.com
Eidos
Eidos se concentrează pe dezvoltarea imprimării digitale cu transfer termic de peste patruzeci de ani. Transferul termic este o soluție curată, ecologică și sigură pentru imprimarea datelor variabile în timp real.
Eidos S.R.L.
www.eidos.eu
Tampoprint
Tampoprint este liderul și inovatorul echipamentelor de imprimare prin tampografie. Compania oferă mașini standard, sisteme semi-automate și complet automate precum și accesorii și consumabile.
Tampoprint AG
www.tampoprint.de
Novexx
Novexx oferă echipamente deosebite și soluții integrate în ceea ce privește etichetarea industrială și identificarea produselor de-a lungul lanțului de aprovizionare. Novexx este o fostă divizie a Avery Dennison.
Novexx Solutions GmbH
www.novexx.com
Bofa
Universal Robots a reinventat robotica industrială cu brațele robotice ușoare și flexibile denumite „coboți” (roboți colaborativi). Coboții proiectate în Danemarca automatizează producția în toate industriile.
Universal Robots A/S
www.universal-robots.com
Bofa
Bofa International este liderul mondial în extracție de fum și filtrare aer și este considerat numărul 1 în industrie. Bofa produce unități de extracție de fum fiabile, de înaltă calitate și cu costuri reduse de utilizare.
BOFA International Ltd
www.bofa.co.uk
Back to Top