Vânzări & Service: 0-7722-MULTI (0-7722-68584)

Parteneri Marcare

Videojet

Videojet oferă soluții de marcare și codificare prin cea mai largă gamă de tehnologii și este dedicat furnizării de echipamente și consumabile concepute pentru a funcționa cu un maxim de fiabilitate.

www.videojet.com

Foba

Foba oferă know-how complet pentru aplicații laser cu soluții inovatoare specifice: echipamente de marcare laser, stații de prelucrare și soluții software. Foba pune tehnologia laser la dispoziția dvs.

www.fobalaser.com

Couth

Cunoscute pentru construcția robustă, viteza mare de prelucrare și capabilitatea de marcare adânca, sistemele Couth sunt recunoscute ca cele mai bune și calitative sisteme de micropercuție din lume.

www.couth.com

Eidos

Eidos se concentrează pe dezvoltarea imprimării digitale cu transfer termic de peste patruzeci de ani. Transferul termic este o soluție curată, ecologică și sigură pentru imprimarea datelor variabile în timp real.

www.eidos.eu

Etipack

Etipack dezvoltă și produce în Italia o serie de echipamente și soluții la cheie pentru etichetarea produselor, indiferent de aplicație sau industrie. Din anul 2019, Etipack S.p.A. devine parte a Grupului Possehl.

www.etipack.it

Novexx

Novexx oferă echipamente deosebite și soluții integrate în ceea ce privește etichetarea industrială și identificarea produselor de-a lungul lanțului de aprovizionare. Novexx este o fostă divizie a Avery Dennison.

www.novexx.com

Bofa

Bofa International este liderul mondial în extracție de fum și filtrare aer și este considerat numărul 1 în industrie. Bofa produce unități de extracție de fum fiabile, de înaltă calitate și cu costuri reduse de utilizare.

www.bofa.co.uk

Parteneri Automatizare

Universal Robots

Universal Robots a reinventat robotica industrială cu brațele robotice ușoare și flexibile denumite „coboți” (roboți colaborativi). Coboții proiectate în Danemarca automatizează producția în toate industriile.

www.universal-robots.com

MiR

Transportul intern și manipularea materialelor joacă un rol fundamental în succesul logisticii. Roboții mobili autonomi (AMR) de la MiR pot optimiza fără probleme aceste fluxuri de lucru.

www.mobile-industrial-robots.com

OnRobot

OnRobot livrează o linie completă de dispozitive de capăt de braț (EoAT) Plug & Produce pentru aplicații colaborative. Descoperiți grippere, senzori și schimbătoare de instrumente inovative.

www.onrobot.com

Robotiq

Instrumentele și know-how-ul Robotiq simplifică aplicațiile robotice colaborative, astfel încât fabricile să poată începe producția mai repede. Robotiq eliberează mâinile umane de sarcini repetitive.

www.robotiq.com

Aim Robotics

Aim Robotics crede în simplitatea uneltelor colaborative. Dozatoarele Aim sunt controlate electronic, eliminând variația prezentă în mod natural la utilizarea soluțiilor pneumatice.

www.aim-robotics.com

EasyRobotics

Compania daneză EasyRobotics este un producător și furnizor de soluții de automatizare cu roboți colaborativi, având în special soluții pentru paletizare, alimentare utilaje CNC și alte stații de lucru.

www.easyrobotics.biz

Rocketfarm

Rocketfarm are o experiență îndelungată în crearea de soluții software pentru coboții Universal Robots. Oferă produse software, precum și suport pentru integratori să dezvolte produse pe platforma UR.

www.rocketfarm.no

Back to Top