Vânzări & Service: 0-7722-MULTI (0-7722-68584)

La Multitech, avem soluții de
special concepute pentru aplicația dumneavoastră

Soluții de Marcare

Soluții de Marcare

Echipamente de marcare cu jet de cerneală, laser, micropercuție, transfer termic și consumabile aferente.


Videojet Foba Couth Eidos

Soluții de Etichetare

Soluții de Etichetare

Sisteme automatizate de imprimare și aplicare etichete sensibile la presiune pe orice produs sau ambalaj.


Videojet Etipack Novexx

Soluții de Automatizare

Soluții de Automatizare

Roboți colaborativi (coboți), dispozitive de prindere și roboți mobili pentru automatizare în toate industriile.


Universal Robots MiR

Aveţi nevoie să marcați un cod pe ambalaj? Doriți să automatizați procesul de producție? Avem soluţii pentru îndeplinirea acestor cerinţe! Selectați mai jos domeniul de activitate:

De ce să alegeți Multitech?

Pentru că avem o experiență remarcabilă de peste 15 ani și un portofoliu de sute de proiecte de succes într-o varietate completă de industrii, de la fabricarea de mașini până la sectorul alimentar. Astăzi probabil ați cumpărat sau ați folosit un produs inscripționat sau manipulat de un echipament furnizat de Multitech.

Despre noi

Noutăți de pe Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 days ago
Multitech

💡 Ceva nou la orizont: vă prezentăm noua imprimantă Videojet 2380 ce revoluționează operațiunile de ambalare!

Elevați prestigiul mărcii dvs. cu coduri clare, consistente și profesionale. Videojet 2380 este soluția care se adaptează perfect cerințelor liniei dvs. de producție.

Caracteristici principale:
🔸 Viteză superioară de imprimare: productivitate sporită, timp de inactivitate minim.
🔸 Calitate îmbunătățită a imprimării: coduri lizibile pentru o mai bună trasabilitate.
🔸 Interfață prietenoasă: control intuitiv și configurare rapidă.
🔸 Integrare versatilă: se integrează perfect în diverse linii de ambalare.
🔸 Conectivitate optimizată: posibilitate de monitorizare la distanță.

Alegeți Videojet 2380 pentru tehnologie de ultimă oră și suport excepțional.

Disponibil în curând doar prin Multitech!
www.multitech.ro/contact

#Multitech #packaging #marking #efficiency #innovation #videojet
... Vezi mai multVezi mai puțin

2 weeks ago
Multitech

Mulțumim tuturor pentru o experiență incredibilă la Multitech Experience, Timișoara! 🌟 Echipa noastră a fost încântată să vă cunoască, așteptăm cu și mai mare entuziasm viitoarele provocări. Vă promitem că acesta este doar începutul!

#Multitech #experience #innovation #TeamSpirit #thankyou #timisoara
... Vezi mai multVezi mai puțin

3 CommentsComentează pe Facebook

Bravoo , felicitări colectiv de tineri determinați! Mult succes în continuare, spor la vânzări !

Succes !!!👍👍

Bravo, felicitari!

2 weeks ago
Multitech

🚀 Sunteți gata pentru o aventură tehnologică? Multitech Experience este în plină desfășurare și vă așteptăm până în această după-amiază. 🌟 Nu ratați ocazia de a vedea tehnologia viitorului în acțiune și explorați ultimele inovații în automatizare chiar aici, în Timișoara.

#Multitech #multitechexperience #automation #roadshow #techevent #innovation #timisoara #techcommunity #FutureOfTech #dontmissout
... Vezi mai multVezi mai puțin

Încarcă mai multe

Evenimente Multitech

Denumire eveniment Locație Data
Technology Expo Timișoara 3-4 Mai 2023
Intek Brașov 4-7 Apr. 2023
Automotive Expo Sibiu 30 Mar. 2023
GoTech World București 3-4 Noi. 2022

Broșuri Multitech

Brosuri Multitech

Sute de clienți se bazează pe soluțiile Multitech pentru marcarea sau etichetarea produselor și automatizarea producției.

Întrebări Frecvente

De ce trebuie marcate produsele?

Cerințe Legale: reglementările legale privind inscripționarea produselor se aplică în aproape toate sectoarele industriale. În funcție de regiune, astfel de date, cum ar fi data de consum recomandată, data fabricației, numărul de serie sau descrierea conținutului, trebuie să fie clare și ușor lizibile și să asigure trasabilitatea cu excluderea oricărei ambiguități.

Informații Utilizare: produsele alimentare, băuturile și medicamentele sunt marcate cu numerele de lot și datele de producție, produsele cosmetice, cu logo-uri și specificațiile companiei, iar componentele electronice, cu secvențe de numere. Sunt infinite informațiile pe care le stochează companiile pentru cele mai variate spectre de produse.

Protecție Marcă: pentru a obține protecție împotriva pirateriei de produse și împotriva utilizării abuzive a mărcilor înregistrate, companiile folosesc sisteme de marcare pentru a-și codifica produsele. Marcajele permanente protejează împotriva contrafacerii și permit citirea automată și trasabilitatea facilă, oferind securitate și protecție în acest sens.

Promoții Vânzări: codurile unice pot fi aplicate pe etichete, sticle, capace, recipiente, containere din plastic sau pe alte tipuri de ambalaje iar acestea pot fi exploatate direct în comerțul cu amănuntul. Cu soluțiile noastre flexibile, se pot implementa aplicații complexe pentru jocuri cu premii.

Care este cea mai populară metodă de marcare?

Tehnologia cu jet continuu de cerneală (Continuous InkJet – CIJ) este o metodă de imprimare non-contact care utilizează o gamă de cerneluri specifice pentru a imprima pe aproape orice substrat, chiar și la viteze mari sau în medii de producție dificile. Imprimante CIJ Videojet →

Unde se pot găsi fișele tehnice de siguranță pentru cernelurile și fluidele Videojet?

Fișele tehnice de siguranță pentru consumabilele Videojet sunt disponibile în mod convenabil în format Adobe® Acrobat® Reader™.
Apăsați aici pentru descărcare →

Ce este un cobot?

Un robot colaborativ, denumit adesea „cobot”, este un tip de robot industrial conceput pentru a lucra alături de oameni într-un spațiu de lucru comun în siguranță și cu eficiență. Spre deosebire de roboții industriali tradiționali, care sunt în mod obișnuit separați de lucrătorii umani, coboții sunt special proiectați pentru a interacționa și a colabora cu oamenii într-o manieră cooperantă. Vedeți gama de coboți Universal Robots furnizați de Multitech →

Ce se pot automatiza cu roboți colaborativi?

Aplicațiile ideale pentru utilizarea coboților sunt acele procese manuale și repetitive ce sunt realizate în paralel cu munca depusă de oameni, dar care nu necesită dexteritate, gândire critică sau decizii imediate. Operarea mașinilor și operațiunile de ambalare și paletizare reprezintă un excelent punct de plecare, în special pentru acele sarcini ce pot duce la accidente provocate de postura corpului sau care necesită interacțiunea dintre oameni și echipamente periculoase. Vedeți lista de aplicații →

Ce este un efector final?

Un efector final este montat pe brațul robotic pentru a interacționa cu piesele și mașinile. Acesta poate fi un gripper cu vid sau cu două degete pentru ridicarea pieselor, un aparat de sudură în puncte ori un pulverizator de vopsea, sau aproape orice altceva vă puteți imagina că v-ar putea satisface nevoile. Există o gamă largă de grippere disponibile pentru brațe robotice, în vreme ce pentru diverse scopuri specifice puteți apela la unelte special create. Grippere colaborative →

Ce este un AMR?

Roboții mobili de la MiR sunt roboți mobili autonomi (AMR = Autonomous Mobile Robot) conceputi pentru a optimiza productivitatea în operațiunile de logistică și producție. AMR-urile MiR vă fac angajații mai eficienți, permițându-le să se concentreze pe activități cu valoare mai mare, în același timp scurtând timpul de livrare, reducând riscul blocajelor și optimizând siguranța. Roboți Industriali Mobili →

Back to Top