Vânzări & Service: 0-7722-MULTI (0-7722-68584)

La Multitech, avem soluții de
special concepute pentru aplicația dumneavoastră

Soluții de Marcare

Soluții de Marcare

Echipamente de marcare cu jet de cerneală, laser, micropercuție, transfer termic și consumabile aferente.


Videojet Foba Couth Eidos

Soluții de Etichetare

Soluții de Etichetare

Sisteme automatizate de imprimare și aplicare etichete sensibile la presiune pe orice produs sau ambalaj.


Videojet Etipack Novexx

Soluții de Automatizare

Soluții de Automatizare

Roboți colaborativi (coboți), dispozitive de prindere și roboți mobili pentru automatizare în toate industriile.


Universal Robots MiR

Aveţi nevoie să marcați un cod pe ambalaj? Doriți să automatizați procesul de producție? Avem soluţii pentru îndeplinirea acestor cerinţe! Selectați mai jos domeniul de activitate:

De ce să alegeți Multitech?

Pentru că avem o experiență remarcabilă de peste 15 ani și un portofoliu de sute de proiecte de succes într-o varietate completă de industrii, de la fabricarea de mașini până la sectorul alimentar. Astăzi probabil ați cumpărat sau ați folosit un produs inscripționat sau manipulat de un echipament furnizat de Multitech.

Despre noi

Noutăți de pe Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
Multitech

Siguranța, eficiența și productivitatea sunt doar câteva dintre avantajele automatizării! 🤖 Automatizarea nu înseamnă doar roboți colaborativi, ci și alte tipuri de mașini pot juca un rol crucial în îmbunătățirea proceselor noastre. Iată câteva dintre avantajele automatizării:

1️⃣ Eficiență sporită: Mașinile automate pot efectua sarcini repetitive mult mai rapid și fără erori umane, ceea ce duce la o eficiență sporită a producției.

2️⃣ Calitate constantă: Automatizarea asigură o calitate constantă a produselor și serviciilor, eliminând variabilitatea umană.

3️⃣ Reducerea costurilor: Prin automatizare, se pot reduce costurile legate de forța de muncă, erori umane și timp pierdut.

4️⃣ Siguranță îmbunătățită: Astfel se elimină sarcinile periculoase sau plictisitoare, protejând astfel sănătatea și siguranța angajaților.

5️⃣ Creșterea competitivității: Companiile care investesc în automatizare pot fi mai competitive pe piață datorită costurilor reduse și calității superioare.

Automatizarea este un pas esențial în evoluția tehnologică și poate aduce numeroase beneficii atât pentru companii, cât și pentru angajați. Cu ajutorul automatizării și a tehnologiei avansate, FOBA Laser poate personaliza și marca produsele dumneavoastră cu o precizie incredibilă, aducând un nivel superior de calitate și profesionalism! 🔍 ✨

www.multitech.ro/foba

#Multitech #FOBA #fobalaser #automation #efficiency #innovation
... Vezi mai multVezi mai puțin

2 weeks ago
Multitech

Suntem încântați să vă prezentăm noul membru al familiei de roboți colaborativi eficienți – UR20! 🦾 ✨

Am pregătit un videoclip special cu momentul deschiderii cutiei și prima noastră întâlnire cu acest cobot incredibil. De acum, Multitech și Universal Robots vă pun la dispoziție o tehnologie de ultimă oră pentru a face munca repetitivă și solicitantă din punct de vedere fizic mai ușoară ca niciodată.

Urmăriți videoclipul și descoperiți caracteristicile care fac din UR20 un partener perfect! 👀 👇
www.multitech.ro/universal-robots/brate-robotizate/ur20

Dacă aveți întrebări sau comentarii, nu ezitați sa ne lăsați un mesaj! Suntem aici pentru a răspunde cu drag. 💬

#Multitech #universalrobots #ur20 #unboxing #CollaborativeRobotics #team #efficiency #automation #robotics
... Vezi mai multVezi mai puțin

3 weeks ago
Multitech

🤖 Robotul Colaborativ Universal Robots UR20 este aici! 🚀

Acest cobot a fost reimaginat, redesenat și reconstruit de la zero, iar rezultatele sunt uimitoare!

Iată câteva dintre îmbunătățirile incredibile:
✅ O creștere uimitoare a vitezei cu până la 65%. 🏎️
✅ Noua arhitectură a articulațiilor reduce stresul asupra mecanicii brațului, asigurând performanță de lungă durată. 💪
✅ O creștere de 25% a capacității articulațiilor, deblocând și mai multe posibilități pentru automatizare. 🔄

Aveți o aplicație care ar putea beneficia de acest robot puternic? Multitech, expertul în roboți colaborativi și Universal Robots Gold Distributor 2023, este aici pentru a vă ajuta să valorificați pe deplin potențialul UR20.

Nu ratați această inovație revoluționară în domeniul roboticilor colaborative! Contactați-ne astăzi să explorăm cum poate revoluționa UR20 nevoile dvs. de automatizare: www.multitech.ro/contact

#Multitech #ur20 #universalrobots #automation #collaborativerobots #efficiency #industry40
... Vezi mai multVezi mai puțin

1 CommentComentează pe Facebook

UR20 chiar a sosit!

Încarcă mai multe

Evenimente Multitech

Denumire eveniment Locație Data
Technology Expo Timișoara 3-4 Mai 2023
Intek Brașov 4-7 Apr. 2023
Automotive Expo Sibiu 30 Mar. 2023
GoTech World București 3-4 Noi. 2022

Broșuri Multitech

Brosuri Multitech

Sute de clienți se bazează pe soluțiile Multitech pentru marcarea sau etichetarea produselor și automatizarea producției.

Întrebări Frecvente

De ce trebuie marcate produsele?

Cerințe Legale: reglementările legale privind inscripționarea produselor se aplică în aproape toate sectoarele industriale. În funcție de regiune, astfel de date, cum ar fi data de consum recomandată, data fabricației, numărul de serie sau descrierea conținutului, trebuie să fie clare și ușor lizibile și să asigure trasabilitatea cu excluderea oricărei ambiguități.

Informații Utilizare: produsele alimentare, băuturile și medicamentele sunt marcate cu numerele de lot și datele de producție, produsele cosmetice, cu logo-uri și specificațiile companiei, iar componentele electronice, cu secvențe de numere. Sunt infinite informațiile pe care le stochează companiile pentru cele mai variate spectre de produse.

Protecție Marcă: pentru a obține protecție împotriva pirateriei de produse și împotriva utilizării abuzive a mărcilor înregistrate, companiile folosesc sisteme de marcare pentru a-și codifica produsele. Marcajele permanente protejează împotriva contrafacerii și permit citirea automată și trasabilitatea facilă, oferind securitate și protecție în acest sens.

Promoții Vânzări: codurile unice pot fi aplicate pe etichete, sticle, capace, recipiente, containere din plastic sau pe alte tipuri de ambalaje iar acestea pot fi exploatate direct în comerțul cu amănuntul. Cu soluțiile noastre flexibile, se pot implementa aplicații complexe pentru jocuri cu premii.

Care este cea mai populară metodă de marcare?

Tehnologia cu jet continuu de cerneală (Continuous InkJet – CIJ) este o metodă de imprimare non-contact care utilizează o gamă de cerneluri specifice pentru a imprima pe aproape orice substrat, chiar și la viteze mari sau în medii de producție dificile. Imprimante CIJ Videojet →

Unde se pot găsi fișele tehnice de siguranță pentru cernelurile și fluidele Videojet?

Fișele tehnice de siguranță pentru consumabilele Videojet sunt disponibile în mod convenabil în format Adobe® Acrobat® Reader™.
Apăsați aici pentru descărcare →

Ce este un cobot?

Un robot colaborativ, denumit adesea „cobot”, este un tip de robot industrial conceput pentru a lucra alături de oameni într-un spațiu de lucru comun în siguranță și cu eficiență. Spre deosebire de roboții industriali tradiționali, care sunt în mod obișnuit separați de lucrătorii umani, coboții sunt special proiectați pentru a interacționa și a colabora cu oamenii într-o manieră cooperantă. Vedeți gama de coboți Universal Robots furnizați de Multitech →

Ce se pot automatiza cu roboți colaborativi?

Aplicațiile ideale pentru utilizarea coboților sunt acele procese manuale și repetitive ce sunt realizate în paralel cu munca depusă de oameni, dar care nu necesită dexteritate, gândire critică sau decizii imediate. Operarea mașinilor și operațiunile de ambalare și paletizare reprezintă un excelent punct de plecare, în special pentru acele sarcini ce pot duce la accidente provocate de postura corpului sau care necesită interacțiunea dintre oameni și echipamente periculoase. Vedeți lista de aplicații →

Ce este un efector final?

Un efector final este montat pe brațul robotic pentru a interacționa cu piesele și mașinile. Acesta poate fi un gripper cu vid sau cu două degete pentru ridicarea pieselor, un aparat de sudură în puncte ori un pulverizator de vopsea, sau aproape orice altceva vă puteți imagina că v-ar putea satisface nevoile. Există o gamă largă de grippere disponibile pentru brațe robotice, în vreme ce pentru diverse scopuri specifice puteți apela la unelte special create. Grippere colaborative →

Ce este un AMR?

Roboții mobili de la MiR sunt roboți mobili autonomi (AMR = Autonomous Mobile Robot) conceputi pentru a optimiza productivitatea în operațiunile de logistică și producție. AMR-urile MiR vă fac angajații mai eficienți, permițându-le să se concentreze pe activități cu valoare mai mare, în același timp scurtând timpul de livrare, reducând riscul blocajelor și optimizând siguranța. Roboți Industriali Mobili →

Back to Top