Vânzări & Service: 0-7722-MULTI (0-7722-68584)

Videojet 1880 – marcare cu jet continuu de cerneală (CIJ)

Născut digital: începeți călătoria de productivitate

Videojet 1880

Cu funcții digitale avansate încorporate, Videojet 1880 anticipează potențialele probleme ale imprimantei la timp, pentru a le evita și a vă permite să vă reluați producția mai repede.

Solicitați o ofertă personalizatăContactați-ne acum

Reduceți principalele cauze ale opririlor neplanificate

Suita de diagnostic avansat Videojet MAXIMiZE™ monitorizează continuu parametrii imprimantei pentru a ajuta operatorii să identifice cu ușurință dacă este posibil să apară o defecțiune. Imprimanta oferă pe ecran notificări și videoclipuri ce ghidează utilizatorul pentru efectuarea întreținerii proactive.

Videojet MAXIMiZE™

Rezolvați defecțiunile mai repede

Rapid Recover™ utilizează diagnostic automat avansat pentru a stabili dacă o eroare a imprimantei poate fi soluționată cu ușurință sau dacă este nevoie de o imprimantă de rezervă (cu transferul automat al setărilor imprimantei), permițând repornirea liniei în termen de 20 de minute.

  • Identifică în aproximativ 1 minut dacă o eroare a imprimantei poate fi soluționată în mai puțin de 20 de minute și oferă instrucțiuni pas cu pas pentru remedierea erorii.
  • Dacă reparația va dura mai mult de 20 de minute, se recomandă o schimbare a imprimantei.
  • Rapid Recover™ face apoi o copie de rezervă a imprimantei și a setărilor lucrărilor pentru transfer rapid pe o imprimantă de rezervă.
Rezolvați defecțiunile mai repede

Repară

În cazul în care defecțiunea poate fi remediată, Rapid Recover™ va îndruma utilizatorul prin instrucțiuni simple pas cu pas pentru a asigura o soluție optimă și durabilă.

Repară

Schimbă

Dacă remedierea va dura mai mult de 20 de minute, Rapid Recover™ va recomanda schimbarea imprimantei și va face o copie de siguranță a setărilor imprimantei.

Schimbă
Back to Top