Vânzări & Service: 0-7722-MULTI (0-7722-68584)

Videojet 1880 – marcare cu jet continuu de cerneală (CIJ)

Obțineți de fiecare dată codul potrivit, la calitatea potrivită

Videojet 1880

Reduceți erorile umane cu gestionarea codului, detectați și remediați rapid problemele de calitate a tipăririi.

Solicitați o ofertă personalizatăContactați-ne acum

Eliminați caracterele tăiate

Senzor unic

Capul de imprimare 1880 încorporează un senzor unic care permite detectarea acumulărilor de cerneală, avertizând utilizatorul asupra potențialelor probleme de calitate a imprimării.

Curățare automată

Cu o simplă apăsare de buton, curățarea automată oferă consistență la întreținerea capului de marcare, reducând semnificativ acumularea de cerneală – principala cauză a problemelor de imprimare.

Prindeți erorile atunci când se întâmplă

Pentru aplicațiile în care calitatea imprimării este critică, Videojet 1880 permite conexiunea la sisteme de viziune care verifică fiecare cod.

Prindeți erorile
Optimizați schimbările

Optimizați schimbările și reduceți șansele de erori

Eliminați potențialele erori umane cu capabilitățile de gestionare a codului și integrare a imprimantei Videojet 1880. CLARiSUITE, software-ul de creare a mesajelor Videojet și de gestionare a codului permite configurări și schimbări mai rapide a liniei și elimină interacțiunile inutile ale operatorului, reducând posibilele erori de imprimare.

Vă ghidează la fiecare pas

Interfața SIMPLICiTY™ oferă siguranța codului imediat, cu reguli care definesc câmpuri editabile, tipuri de date permise, restricții pentru intervalul de date și multe altele – reducând interacțiunile cu imprimanta și potențialele erori a utilizatorului

Back to Top