Vânzări & Service: 0-7722-MULTI (0-7722-68584)

Noile echipamente Videojet 7340 & 7440 de marcare cu laser fibră

Îndeplinirea standardelor, indiferent de cerințele dvs.

Lightfoot

Proiectate pentru a se potrivi oriunde pe linia dvs. și pentru a vă asigura că obțineți întotdeauna focalizare și densitate de putere optime.
Aceste lasere au fost concepute în special pentru …

Solicitați o ofertă personalizatăContactați-ne acum
Alimente, băuturi și produse FMCG

Alimente, băuturi și produse FMCG

Videojet înțelege provocările suplimentare ale proceselor de curățare cu care se confruntă producătorii de produse alimentare, băuturi și FMCG pe liniile lor de producție.

Pentru a răspunde acestor nevoi, capul de marcare IP69 a fost conceput pentru a funcționa în condiții în care spălarea este o parte esențială a procesului operațional zilnic. Designul igienic ajută la eliminarea pătrunderii prafului și a apei, eliminând necesitatea demontării capului de marcare de pe linie în timpul spălării.

Cu laserele 7340 și 7440 puteți menține o operare eficientă, o curățare și o repornire mai rapidă a liniei, știind faptul că acest cap de marcare este protejat pentru o productivitate optimă, fără a compromite calitatea codului.

Recipiente din metal

Recipiente din metal

Doze din aluminiu

Doze din aluminiu

Ambalaje din hârtie

Ambalaje din hârtie

Capace din plastic

Capace din plastic

Componente, piese și subansamble

Componente, piese și subansamble

Marcarea laser cu fibră este o soluție ideală pentru mulți producători de piese, unde codurile complexe trebuie să fie marcate direct pe diverse forme, dimensiuni și substraturi.

Proiectate special pentru marcarea materialelor plastice de înaltă densitate, a aluminiului și a oțelului inoxidabil, laserele 7340 și 7440 vă oferă coduri permanente, trasabile și lizibile.

Acest lucru este deosebit de important pentru producătorii de piese auto, mai ales in cazul folosirii de coduri DataMatrix sau informații ce trebuie citite de către oameni. De asemenea, informatiile de pe produs trebuie livrate într-un format durabil și lizibil pe toată durata de viață a produsului.

Piese autovehicule

Piese autovehicule

Piese electronice

Piese electronice

Piese metalice

Piese metalice

Piese din oțel

Piese din oțel

Produse cosmetice și farmaceutice

Produse cosmetice și farmaceutice

Sistemele de marcare cu laser Videojet 7340 și 7440 pot marca coduri permanente la viteze mari de producție pe mai multe substraturi de ambalare de înaltă densitate, inclusiv metale, materiale plastice și folii, fără a compromite calitatea codului, performanța de funcționare, lungimea codului sau conţinutul.

Laserele 7340 și 7440 sunt soluții compacte, flexibile și ușoare, de ajutor mai ales atunci când tipurile și materialele de ambalare variază de la un produs la altul și aveți nevoie de flexibilitate pentru a fi la curent cu reglementările de pe piața dvs. crescând în același timp eficiența și protejându-vă marca. Aveți garanția combinației ideale a vitezei de marcare, a codurilor permanente și a securității produsului.

Ambalaje tip blister

Ambalaje tip blister

Ambalaje flexibile

Ambalaje flexibile

Ambalaje în tub

Ambalaje în tub

Ambalaje carton

Ambalaje carton

Back to Top