Vânzări & Service: 0-7722-MULTI (0-7722-68584)

Noul echipament Videojet 1280 de marcare cu jet continuu de cerneală (CIJ)

Fiabilitate

Videojet 1280
Solicitați o ofertă personalizatăContactați-ne acum

Îmbunătățirea timpului de pornire

Nu lăsați opririle de producție să afecteze pornirea imprimantei.

Videojet 1280 poate rămâne neutilizat până la 14 zile și oferă o calitate excelentă a imprimării la pornire, fără a fi necesară nicio intervenție suplimentară din partea unui operator sau tehnician.

Îmbunătățirea timpului de pornire

Reducerea rebuturilor

Nu lăsați consumabilele să expire înainte de a utiliza întregul cartuș.

Videojet oferă o selecție largă de cerneluri cu timp de valabilitate îndelungată și o calitate de imprimare constantă în aplicații. Parcurgeți ghidul de cerneluri Videojet pentru mai multe detalii.

Reducerea rebuturilor

Reducerea timpului de nefuncționare

Cel mai compact laser de marcare

Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru a minimiza ruginirea și este evaluat la IP55 pentru protejarea împotriva pătrunderii apei și a prafului.

Cap de marcare cu protecție IP69

Cu Videojet Dynamic Calibration™, imprimanta monitorizează permanent condițiile de mediu și ajustează automat parametrii pentru a ajuta la menținerea unei calități de imprimare superioare și la maximizarea timpului de funcționare.

Viteze de marcare rapide

Imprimanta Videojet 1280 este disponibilă cu opțiunea Positive Air, care nu necesită aer comprimat extern și permite rulare lungă între curățarea capului de imprimare, chiar și în medii cu praf și umiditate.

Back to Top