Vânzări & Service: 0-7722-MULTI (0-7722-68584)

Noul echipament Videojet 1280 de marcare cu jet continuu de cerneală (CIJ)

Simplitate

Videojet 1280
Solicitați o ofertă personalizatăContactați-ne acum

Simplitate în utilizare și întreținere

Identificați starea imprimantei, nivelurile de consumabile și informația imprimată dintr-o singură privire pe interfața intuitivă cu ecran tactil SIMPLICiTY™.

Reducere cu până la 95% a timpului de înlocuire a componentelor

Simplitate în utilizare

Nu aveți nevoie de experiență pentru a gestiona operațiunile de marcare de zi cu zi, fie că este vorba despre gestionarea codului sau schimbarea consumabilelor.

SIMPLICiTY™

SIMPLICiTY™, interfața intuitivă cu ecran tactil de 8” inspirată de la tablete, reduce considerabil interacțiunile operatorului cu imprimanta pentru a ajuta la eliminarea erorilor potențiale.

Nu este necesar să fiți expert CIJ

Nu este necesar să fiți expert CIJ sau să apelați la service specializat pentru întreținerea imprimantei. Sunt necesare doar 5 minute de întreținere preventivă anuală efectuată de utilizator.

Simplitate în întreținere

Capacitatea de producție poate fi perturbată din cauza întreținerii neplanificate sau întreținerii care consumă prea mult timp.

Întrețineri previzibile

Ajută la eliminarea surprizelor neplăcute cu întrețineri preventive previzibile, făcând ca planificarea producției să fie un proces simplu.

Cap de imprimare modular

Proiectarea modulară a capului de imprimare face ca înlocuirile de componente obișnuite să fie simple și rapide.

Videoclipuri

Videojet 1280 include videoclipuri „Cum să” în interfață, ușor de înțeles, pentru a vă ghida în sarcinile de bază fără o pregătire extinsă.

Videojet Smart Cartridge™

Sistemul fără mizerie, fără risipă, fără greșeli Videojet Smart Cartridge™, se asigură de eliminarea fluidelor din cartușe și oferă o protecție suplimentară împotriva scurgerilor în timpul transportului și a manipulării. În combinație cu Videojet SmartCell™, nu există scurgeri de deșeuri periculoase de care să vă faceți griji, contribuind la simplificarea întreținerii de rutină.

Back to Top