Multitech DemoVan

Cu noul showroom mobil veți avea ocazia să testați cele mai noi soluții și echipamente de marcare și automatizare disponibile pe piață!

De la tehnologii de marcare cu laser sau cerneală de la Videojet și până la soluțiile noastre de paletizare sau operare utilaje CNC complet automatizate cu roboți colaborativi Universal Robots, totul va fi livrat și prezentat direct pe linia dumneavoastră de producție.

De asemenea, veți putea interacționa cu reprezentanții Multitech care sunt pregătiți să vă ofere cele mai bune soluții tehnice și comerciale pentru proiectele dumneavoastră.

Pentru programări și disponibilitate sunați la numărul nostru unic 0-7722-MULTI
(0-7722-68584, disponibil și pe WhatsApp).

Testați acum EasyPalletizer

Paletizarea este un termen folosit în limbajul industrial; este un proces de aranjare a produselor pe paleți într-o ordine specifică. Pe măsură ce tehnologia avansează, vedem mai des utilizarea soluțiilor robotizate și în domeniul ambalajelor. Roboții industriali sunt utilizați pentru a evita repetitivitatea sarcinii de lucru și efortul în manipularea ambalajelor grele. Acum este mai important ca oricând să aveți instalat în spațiul de producție o tehnologie de paletizare ușor de utilizat.

EasyPalletizer

EasyPalletizer este o platformă concepută pentru a face paletizarea ușoară și mobilă în interiorul unei fabrici. EasyPalletizer este alcătuit dintr-o consolă de dimensiunea unui europalet și include un compartiment pentru controler robot, cabluri și sistemul de ridicare Ewellix. EasyPalletizer are un design robust, cu o greutate totală de 300 KG, fără robot și lift montat.

EasyPalletizer împreună cu brațele robotice colaborative Universal Robots pot face procesul de ambalare mai rapid, mai eficient și mai simplu.