Noua imprimantă cu jet continuu de cerneală Videojet 1880

Videojet Technologies, lider global în soluții de codificare și marcare, lansează noua sa imprimantă CIJ Videojet 1880. Bazându-se pe o experiență de peste 40 de ani pe piața echipamentelor de codificare cu jet continuu de cerneală, Videojet 1880 este proiectată pentru a prezice și a preveni timpul de nefuncționare în procesul de fabricație, utilizând tehnologie avansată ce integrează inteligență artificială pentru a oferi performanțe de neegalat.

Concepută pentru pionierii productivității care se îndreaptă spre industria 4.0, Videojet 1880 dispune de platforma de diagnosticare avansată MAXIMiZE™ care monitorizează starea imprimantei și identifică dacă este probabil să apară o eroare înainte ca aceasta să provoace oprirea liniei. Alertele avansate previn timpul de nefuncționare costisitor, astfel încât să vă puteți planifica întreținerea și schimbările liniei conform propriului program de producție. Rapid Recover™, utilizează depanarea automată avansată pentru a diagnostica rapid o defecțiune și a recomanda măsuri de reparare sau de înlocuire cu o piesă de rezervă, astfel încât producția să fie reluată în 20 minute sau mai puțin. Videoclipurile simple încorporate „How-To” oferă instrucțiuni operatorilor pentru sarcinile de bază, în timp ce experții Videojet CIJ sunt disponibili la cerere pentru asistență imediată.

„Mulți dintre clienții noștri nu își permit să piardă nici măcar o oră de producție. Cu ajutorul imprimantei Videojet 1880 cu jet de cerneală continuu dorim să oferim nu numai fiabilitate și disponibilitate de vârf, ci și o suită de instrumente de diagnosticare, de service de la distanță și de recuperare integrate și compatibile cu tehnologia cloud. Ne așteptăm ca acestea să ofere clienților noștri și Videojet capacitatea de a vedea, a înțelege și a lua măsuri de oriunde, în orice moment,” a spus Mithun Ramachandran, Managerul Unității Operaționale CIJ Videojet.

Erorile operatorilor sunt adesea cauza principală a timpului de nefuncționare, a rebuturilor sau a reprelucrărilor. Videojet 1880 contribuie la asigurarea faptului că se aplică de fiecare dată coduri corecte, de înaltă calitate, prin prevenirea erorilor umane cu ajutorul unei suite de capabilități de gestionare a codurilor și de integrare și prin caracteristici unice. Capul de imprimare inovator 1880 încorporează un senzor unic care permite imprimantei să detecteze acumulările de cerneală în capul de imprimare și, ulterior, notifică operatorul cu privire la probleme potențiale de calitate a codului. Apoi, prin apăsarea unui buton, oricine poate activa noua funcție de spălare automată pentru a elimina acumularea de cerneală în 90 secunde. Modelul 1880 face curățarea capului de imprimare mai ușoară, mai rapidă și mai consecventă, astfel încât codurile incomplete cauzate de acumulări de cerneală sunt practic eliminate.

Cu imprimanta 1880, se extinde portofoliul de imprimante CIJ SIMPLICiTY™ cu interfață cu ecran tactil inspirată de tablete, cu reguli încorporate de depistare a erorilor, astfel încât clienții să poată reduce la minimum cursurile de instruire și reîmprospătare a cunoștințelor utilizatorilor pentru majoritatea operațiunilor de imprimare.

Menținerea imprimantei în funcțiune nu ar trebui să fie o preocupare constantă. Concepută pentru a minimiza întreruperile operatorului, imprimanta 1880 dispune de intervale mai lungi de schimbare a fluidelor și necesită mai puține curățări ale capetelor de imprimare și întreținere preventivă minimă, astfel încât operatorii dvs. să se poată concentra asupra producției. Cel mai bun consum de fluid de completare din clasa sa reduce costurile de funcționare, în timp ce o opțiune de dimensiuni mai mari ale cartușului de 1L poate crește intervalul de schimbare a cartușului de până la 2 ori. Lucrați mai mult timp între curățarea capetelor de imprimare cu ajutorul secvenței inteligente de pornire-oprire și designului avansat al capului de imprimare CleanFlow™. Numai 5 de minute de întreținere preventivă anuală efectuată de utilizator sunt necesare pentru a menține imprimanta în stare de funcționare de vârf timp de mai mulți ani.

Modelul 1880 face față cu ușurință în medii de producție dure și în aplicații dificile. Fața capului de imprimare este în unghi, astfel încât să poată fi plasată mai aproape de produs, în timp ce capacitatea de rotire la 350 de grade permite mai multe opțiuni de montaj în spații înguste sau închise. Indicele de protecție IP66 opțional și oțelul inoxidabil 316 superior oferă protecție în medii cu spălarea liniei. Iar cu cele peste 30 de cerneluri cu durată lungă de conservare din care puteți alege, inclusiv cerneluri ecologice pentru realizarea inițiativelor CSR și respectarea restricțiilor de reglementare, Videojet poate furniza cerneala ideală pentru aplicația dvs.

Pentru mai multe informații, vizitați microsite-ul Videojet 1880 →

Despre Multitech
Multitech lucrează cu cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și codificare pentru a oferi echipamente, consumabile și soluții specifice diferitelor ramuri industriale. Scopul Multitech este să dezvolte parteneriate cu clienți din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor și produselor industriale pentru a le îmbunătăți productivitatea, de a proteja și dezvolta brandurile lor și a le sprijini în fața tendințelor și reglementărilor din industrie.

Despre Videojet
Videojet oferă soluții potrivite de marcare și codificare prin cea mai largă gamă de tehnologii și este dedicat furnizării de echipamente, materiale și servicii de calitate, concepute pentru a funcționa cu un maxim de fiabilitate, eficiență, facilitate în operare și întreținere redusă. Imprimantele cu jet de cerneală pentru caractere mari și mici, sistemele de codificare laser, imprimantele cu transfer termic și echipamentele de etichetare oferite de Videojet aplică date variabile, cum ar fi data de consum recomandată, data fabricației, numărul lotului și informații despre operator, precum și coduri de bare 2D și liniare, practic pe orice tip posibil de ambalaje de produse, cutii de transport sau paleți.