Vă invităm la Multitech Experience – Brașov

Inspirați-vă, ascultați prezentările live, încercați roboții! Participați gratuit la acest eveniment, care va oferi echipei dumneavoastră toate răspunsurile și vă va permite să devansați concurența.

Networking & Live Robotics Expo – Program 17 Martie, 2022

9:00 Sosire și Înregistrare
9:30 Deschidere – Multitech | Cătălin Buhnilă
9:40 Universal Robots | Lucian Diaconu
10:10 MiR | Alberto Botarelli – EN
10:40 Pauză Cafea, Networking
11:00 OnRobot | Vikram Kumar – EN
11:30 Camera de Comerț și Industrie Brașov | Andreea Ivașcu
11:35 Camera de Comerț și Industrie Brașov | Sorina Blejan
11:40 Pauză Cafea, Networking
12:00 Cognex | Marius Vlad
12:30 Prezentări Hands-On
13:00 Prânz, Networking
13:30 Prezentări Hands-On – Cont.

Unde?

Hotel Qosmo, Str. Zaharia Stancu nr. 4, 507190, Brașov
Apăsați aici pentru harta Google

Ce soluții puteți vedea Live?

Soluții Paletizare

Soluții Paletizare

Soluții Supraveghere CNC

Soluții Supraveghere CNC

Grippere și Unelte Colaborative

Grippere și Unelte Colaborative

Roboți Mobili pentru Producție

Roboți Mobili pentru Producție

Roboți Mobili pentru Logistică

Roboți Mobili pentru Logistică

Soluții Viziune

Soluții Viziune

Cum vă pot ajuta roboții colaborativi să depășiți deficitul de calificări?

Pentru industria producătoare, automatizarea proceselor și beneficiile ce derivă astfel din creșterea producției, îmbunătățirea calității produselor și reducerea costurilor reprezintă o perspectivă atrăgătoare. Însă dacă luați în calcul tehnologii avansate de producție, este posibil să vă confruntați cu deficitul de calificări de pe piață.

Dacă credeți că nu puteți avansa din cauza lipsei de angajați calificați pentru linia de producție, vă înșelați! Roboții colaborativi oferă soluții pentru orice tip de companie, de la IMM-uri la multinaționale.

Roboții colaborativi sunt una dintre soluțiile de automatizare cel mai simplu de implementat.
Ei contribuie la eliminarea deficitului de calificări deoarece nu necesită experiență în programare, operare și mentenanță. Întregul proces, de la despachetare la instalare și programarea primelor operațiuni elementare, durează de regulă mai puțin de o oră pentru un angajat fără pregătire de specialitate.

Universal Robots

Din 2005, Universal Robots lucrează pentru a face diferența în viața clienților, în moduri care contează cel mai mult pentru ei.

Mai mult decât o simplă automatizare, Universal Robots schimbă modul în care oamenii lucrează și trăiesc pe tot globul, sprijinindu-le ideile și visurile – indiferent dacă ajută o organizație non-profit sau permite unui producător să reducă numărul sarcinilor repetitive și solicitante ale operatorilor.

Instrumente avansate, brațele robotice UR ușor de utilizat sunt folosite de companii și organizații de toate dimensiunile pentru a le sprijini și a face față volatilității pieței.

Apăsați aici pentru gama de roboți Universal Robots.

Mobile Industriala Robots

Compania Mobile Industrial Robots (MiR) dezvoltă și comercializează cea mai avansată linie de roboți mobili autonomi, colaborativi și siguri care gestionează rapid, ușor și rentabil logistica internă, eliberând angajații pentru activități cu valoare mai mare.

Sute de mari producători multinaționali și centre logistice, împreună cu mai multe spitale din întreaga lume, au instalat deja roboții inovatori ai MiR. Roboții mobili colaborativi ai MiR sunt ușor de integrat și ușor de programat, fără a fi nevoie de reconfigurarea costisitoare și perturbatoare a infrastructurii dvs.

Apăsați aici pentru gama de roboți MiR.

OnRobot

Gama de produse OnRobot include o varietate largă de instrumente și software pentru aplicații colaborative, inclusiv grippere electrice, cu vid și magnetice, tehnologia premiată de prindere Gecko, senzori de forță / cuplu, un sistem de viziune 2.5D, Screwdriver, Sander și schimbătoare rapide de scule.

Sprijinit de platforma gratuită de e-learning Learn OnRobot, OnRobot facilitează implementarea automatizării colaborative în sarcini precum ambalarea, controlul calității, manevrarea materialelor, supravegherea mașinilor, asamblare și finisarea suprafețelor, indiferent de nivelul de calificare sau experiența anterioară în robotică.

Apăsați aici pentru gama de produse OnRobot.

Întrebări Frecvente

Cine se poate înregistra la eveniment?
În primul rând așteptăm specialiști responsabili cu automatizarea, producția și logistica în companii de producție din România, dar invităm și studenți din învățământul superior care doresc să dobândească cunoștințe practice despre etapele, soluțiile și inițiativele din domeniul Industry 4.0.

Cum pot participa la eveniment?
Evenimentul este complet GRATUIT! Cu toate acestea, este necesară înregistrarea prealabilă din cauza locurilor limitate și pentru a face evenimentul mai transparent.

Pot veni și dacă nu pot participa toată ziua?
Desigur, fără problemă! Puteți să vă alăturați oricând, în timpul pauzelor enumerate în program. Este important ca și în acest caz să vă înregistrați în prealabil.

Vor fi expuse și roboți?
Cu siguranță, iar asta e scopul evenimentului să puteți avea o experiență hands-on! Veți avea posibilitatea să cunoașteți soluțiile de automatizare cu roboți colaborativi Universal Robots, roboții mobili autonomi MiR, gripperele colaborative OnRobot și alte soluții Industry 4.0.

Cât de sigur e evenimentul?
Vom ține cont de toate regulile de securitate și sănătate, valabile pe perioada stării de alertă. În cazul în care evenimentul este restricționat înainte de 17 Martie, Multitech Experience se va amâna pentru o dată ulterioară sau va fi transferată în spațiul online. Veți primi în prealabil informații detaliate.

Download

Leaflet Multitech Experience / RO