Multitech Experience – 11 Octombrie 2022, București

Inspirați-vă, ascultați prezentările live, încercați roboții! Aflați cum apelează producători din întreaga lume la automatizare pentru a ajuta la rezolvarea deficitului de forță de muncă, la creșterea productivității și la îmbunătățirea calității produselor. Roboții oferă o soluție de automatizare rentabilă, flexibilă și sigură pentru o gamă largă de sarcini de producție.

În numele întregii echipe Multitech, am plăcerea să vă invit la cea de a doua ediție a expo-conferinței Multitech Experience, unde, printre altele, veți putea afla răspunsuri la întrebările:

Ce sunt coboții și roboții autonomi?
Coboții, sau roboții colaborativi sunt brațe robotizate ușoare care se pot ocupa de o gamă largă de sarcini de producție, asamblare și ambalare. Roboții autonomi sunt mașini inteligente care pot îndeplini sarcini și pot funcționa într-un mediu în mod independent.

Care sunt cele mai comune aplicații?
Operațiuni de asamblare și manipularea materialelor reprezintă 70% din aplicațiile acestor roboți.

Roboții au puterea de a transforma capacitățile și productivitatea unei afaceri. Aceștia permit chiar și operațiunilor mici să valorifice puterea automatizării și să-și ducă productivitatea și profitabilitatea la următorul nivel.

Dacă sunteți în căutarea unui robot care să poată lucra alături de oameni, vizitați-ne la acest eveniment și discutați cu experții Multitech. Echipa noastră va crea pentru dvs. soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale afacerii pe care o reprezentati. Vă așteptăm cu drag!

Róbert Ronyecz – Managing Director Multitech

Program 11 Octombrie, 2022

9:00 Sosire și Înregistrare
9:30 Deschidere | Răzvan Cozma  
9:40 Universal Robots | Lucian Diaconu  
10:10 OnRobot | Vikram Kumar   – EN
10:40 Pauză Cafea, Networking
11:00 MiR | Paul Olariu  
11:30 Guest Speaker – Cognex
11:50 Guest Speaker – PSC Automatizări
12:10 Prânz, Networking
12:40 Prezentări Hands-On

Unde?

Crowne Ballroom, Crowne Plaza Hotel, Bulevardul Poligrafiei 1, 013704 București
Apăsați aici pentru harta Google

Ce soluții puteți vedea Live?

Soluții Paletizare

Soluții Paletizare

Soluții Supraveghere CNC

Soluții Supraveghere CNC

Grippere și Unelte Colaborative

Grippere și Unelte Colaborative

Roboți Mobili pentru Producție

Roboți Autonomi pt. Producție

Roboți Mobili pentru Logistică

Roboți Autonomi pt. Logistică

Soluții Viziune

Soluții Viziune Industrială

Universal Robots

Din 2005, Universal Robots lucrează pentru a face diferența în viața clienților, în moduri care contează cel mai mult pentru ei.

Mai mult decât o simplă automatizare, Universal Robots schimbă modul în care oamenii lucrează și trăiesc pe tot globul, sprijinindu-le ideile și visurile – indiferent dacă ajută o organizație non-profit sau permite unui producător să reducă numărul sarcinilor repetitive și solicitante ale operatorilor. Instrumente avansate, brațele robotice UR ușor de utilizat sunt folosite de companii și organizații de toate dimensiunile pentru a le sprijini și a face față volatilității pieței.

Apăsați aici pentru gama de roboți Universal Robots.

Mobile Industriala Robots

Compania Mobile Industrial Robots (MiR) dezvoltă și comercializează cea mai avansată linie de roboți mobili autonomi, colaborativi și siguri care gestionează rapid, ușor și rentabil logistica internă, eliberând angajații pentru activități cu valoare mai mare.

Sute de mari producători multinaționali și centre logistice, împreună cu mai multe spitale din întreaga lume, au instalat deja roboții inovatori ai MiR. Roboții mobili colaborativi ai MiR sunt ușor de integrat și ușor de programat, fără a fi nevoie de reconfigurarea costisitoare și perturbatoare a infrastructurii dvs.

Apăsați aici pentru gama de roboți MiR.

OnRobot

Gama de produse OnRobot include o varietate largă de instrumente și software pentru aplicații colaborative, inclusiv grippere electrice, cu vid și magnetice, tehnologia premiată de prindere Gecko, senzori de forță / cuplu, un sistem de viziune 2.5D, Screwdriver, Sander și schimbătoare rapide de scule.

Sprijinit de platforma gratuită de e-learning Learn OnRobot, OnRobot facilitează implementarea automatizării colaborative în sarcini precum ambalarea, controlul calității, manevrarea materialelor, supravegherea mașinilor, asamblare și finisarea suprafețelor, indiferent de nivelul de calificare sau experiența anterioară în robotică.

Apăsați aici pentru gama de produse OnRobot.

Întrebări Frecvente

Cine se poate înregistra la eveniment?
În primul rând așteptăm specialiști responsabili cu automatizarea, producția și logistica în companii de producție din România, dar invităm și studenți din învățământul superior care doresc să dobândească cunoștințe practice despre etapele, soluțiile și inițiativele din domeniul Industry 4.0.

Cum pot participa la eveniment?
Evenimentul este complet GRATUIT! Cu toate acestea, este necesară înregistrarea prealabilă din cauza locurilor limitate și pentru a face evenimentul mai transparent.

Pot veni și dacă nu pot participa toată ziua?
Desigur, fără problemă! Puteți să vă alăturați oricând, în timpul pauzelor enumerate în program. Este important ca și în acest caz să vă înregistrați în prealabil.

Vor fi expuse și roboți?
Cu siguranță, iar asta e scopul evenimentului să puteți avea o experiență hands-on! Veți avea posibilitatea să cunoașteți soluțiile de automatizare cu roboți colaborativi Universal Robots, roboții mobili autonomi MiR, gripperele colaborative OnRobot și alte soluții Industry 4.0.

Download

Broșura Multitech Experience / RO