Multitech devine singurul reprezentant Videojet

Comunicat de presă, 22 Ianuarie 2015

Începând cu 19 Ianuarie 2015, compania Multi Development SRL devine singurul reprezentant autorizat Videojet în România. Astfel, toate importurile echipamentelor Videojet, consumabilelor, pieselor de schimb și serviciile de suport tehnic și service vor cădea în sarcina Multi Development SRL (Multitech).

“Este un pas important în strategia noastră care vizează plasarea Multitech pe o poziție solidă în domeniul marcării și codificării pe piața din România. Avem astfel asigurat baza unor importante avantaje competitive ce ne vor permite furnizarea de produse și servicii de înaltă calitate.” a declarat Melinda Török, Managing Partner Multi Development SRL.

Vă invităm să descoperiți gama de produse Videojet.

Despre Multitech
Multitech lucrează cu cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și codificare pentru a oferi echipamente, consumabile și soluții specifice diferitelor ramuri industriale. Scopul Multitech este să dezvolte parteneriate cu clienți din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor și produselor industriale pentru a le îmbunătăți productivitatea, de a proteja și dezvolta brandurile lor și a le sprijini în fața tendințelor și reglementărilor din industrie.

Despre Videojet
Videojet oferă soluții potrivite de marcare și codificare prin cea mai largă gamă de tehnologii și este dedicat furnizării de echipamente, materiale și servicii de calitate, concepute pentru a funcționa cu un maxim de fiabilitate, eficiență, facilitate în operare și întreținere redusă. Imprimantele cu jet de cerneală pentru caractere mari și mici, sistemele de codificare laser, imprimantele cu transfer termic și echipamentele de etichetare oferite de Videojet aplică date variabile, cum ar fi data de consum recomandată, data fabricației, numărul lotului și informații despre operator, precum și coduri de bare 2D și liniare, practic pe orice tip posibil de ambalaje de produse, cutii de transport sau paleți.