Videojet prezintă Long Life Core™

Pentru a răspunde necesităților în creștere ale producătorilor care solicită metode mai previzibile de gestionare a costurilor, Videojet Technologies Inc., liderul mondial în domeniul soluțiilor de codificare, lansează patru modele de imprimante noi, dotate cu tehnologia de ultimă oră Long Life Core™. Având la bază Linia 1000 de imprimante cu jet continuu de cerneală (CIJ), noile echipamente Videojet oferă o durată de viață extinsă: garantat cinci ani de funcționare de la data instalării, fără întreținere!

Unitățile de producție se confruntă cu presiuni din ce în ce mai mari care le impun să eficientizeze procesele de producție, să reducă întreruperile în funcționare și să îmbunătățească eficacitatea generală a echipamentelor (OEE). Capacitatea de anticipare a momentului în care echipamentele vor avea nevoie de întreținere este un mijloc de îndeplinire a acestor obiective. „Ca și alte echipamente de producție, imprimantele folosite pe liniile de ambalare necesită întreținere anuală pentru a asigura performanțe de vârf. Însă avantajul principal al noilor noastre imprimante CIJ dotate cu tehnologia Long Life Core™ este că oferă clienților posibilități de realizare simplificată și previzibilă a întreținerii deoarece nu este necesară planificarea înlocuirii pieselor de uzură în primii cinci ani”, a declarat Anthony Blencowe, Directorul unității operaționale globale Videojet pentru soluții de imprimare cu jet de cerneală continuu.

Lansat în anul 2007, nucleul de service modular Videojet (Core) a reprezentat un progres major în tehnologia CIJ și a fost aplicat cu succes în zeci de mii de amplasamente. Spre deosebire de designul imprimantelor concurente, Core-ul conține toate piesele de uzură critice grupate într-un modul servisabil pe teren, ce include pompa, valvele și filtrele. După cum explică Anthony Blencowe, „Designul Videojet Long Life Core™ oferă beneficii reale utilizatorului final. Pe lângă reducerea dificultăților întreținerii cu care se confruntă clienții noștri, Core-ul integrează funcții inteligente pentru îmbunătățirea stabilității imprimantei și calitatea sporită a imprimării.” Noua tehnologie Videojet Long Life Core™ construiește pe baza acestor avantaje prelungind durata de viață a Core-ului și oferind garanția de cinci ani. „Avantajele noii tehnologii Long Life Core™ din punct de vedere al costului total al proprietății (Total Cost of Ownership – TCO) sunt evidente”, a mai spus Blencowe. În funcție de fiecare model, un client care lucrează 12 ore pe zi, 6 zile pe săptămână va observa o îmbunătățire cu 23-44% a longevității Core-ului față de modelele noastre precedente din linia 1000.”

Noile imprimante Videojet 1530 și 1630 sunt adecvate pentru o gamă largă de aplicații de marcare și acoperă diferite viteze ale liniilor din mediile de ambalare. Noile imprimante Videojet 1560 și 1660 oferă aceleași avantaje, dar includ și funcțiile integrate pentru siguranța codului (Code Assurance) și instrumente de productivitate ca dotări standard. Software-ul avansat Code Assurance asigură eliminarea erorilor din datele introduse de operator și reduce semnificativ erorile de codificare oferind producătorilor siguranța aplicării codului corect pe produsul corect, de fiecare dată. În plus, interfața intuitivă cu ecran tactil oferă acces instantaneu la datele privind disponibilitatea și la informațiile despre defecțiuni permițând identificarea rapidă a cauzei principale a întreruperii în funcționare. Noile imprimante oferă și gama completă de funcții și beneficii pe care industria de ambalare le-a apreciat la echipamentele din Linia 1000 a Videojet, inclusiv tehnologia CleanFlow™ a capului de imprimare și software-ul inteligent de calibrare dinamică, Dynamic Calibration, conceput pentru a menține constant calitatea înaltă a imprimării.

„Videojet recunoaște că producătorii depun eforturi pentru a-și îmbunătăți profitabilitatea prin reducerea la minimum a costurilor operaționale. Noile modele dotate cu tehnologia Long Life Core™ oferă soluții pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Nu mai puțin important, noile imprimante CIJ oferă avantajul suportului pentru întreținerea previzibilă prin eliminarea necesității de a planifica înlocuirea pieselor de uzură în primii anii de exploatare”, a concluzionat Blencowe.

Videojet este dedicat îmbunătățirii continue a produselor și serviciilor sale pentru a-și ajuta clienții să-și îndeplinească obiectivele operaționale. Prin urmare, tehnologia Long Life Core™ este disponibilă și în România începând din 3 Mai, 2016.

Pentru mai multe informații despre echipamentele Videojet, apăsați aici.