Acoperire service în toate zonele României

Format dintr-o echipă de ingineri și tehnicieni specializați în marcare, doar personalul Multitech este autorizat să întrețină echipamentele dumneavoastră Videojet în România. Având o medie de 5 ani de experiență pe teren, echipa de service vă furnizează servicii de întreținere preventivă, reparații și suport pentru a maximiza timpul de funcționare al echipamentelor.

Pentru a vă putea oferi o experiență și mai bună în utilizarea echipamentelor de marcare Videojet, începând cu luna Aprilie 2015 ne-am extins punctele de prezență în 7 orașe din România:

“Multitech are un obiectiv ambițios: să fie prima alegere pentru clienții și partenerii săi. Astfel, atât clienții actuali care utilizează sisteme de marcare Videojet cât și viitorii parteneri beneficiază acum de o acoperire geografică mai întinsă.” a declarat Melinda Török, Managing Partner Multi Development SRL.

Pentru a programa acum o intervenție service apăsați aici →

Despre Multitech
Multitech lucrează cu cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și codificare pentru a oferi echipamente, consumabile și soluții specifice diferitelor ramuri industriale. Scopul Multitech este să dezvolte parteneriate cu clienți din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor și produselor industriale pentru a le îmbunătăți productivitatea, de a proteja și dezvolta brandurile lor și a le sprijini în fața tendințelor și reglementărilor din industrie.