Câștigați flexibilitate cu noile lasere cu fibră Videojet 7230 și 7330

Pentru a răspunde cererii producătorilor care doresc echipamente de marcare laser ușoare, compacte și adaptabile, Videojet Technologies, lider mondial în soluții de marcare și imprimare, introduce noile modele Videojet 7230 și 7330 pentru a-și îmbogăți gama existentă de sisteme de marcare cu laser cu fibră optică. Noile sisteme sunt cu până la 44% mai ușoare decât laserele similare de la alți furnizori și oferă producătorilor flexibilitate în integrare și marcare.

Videojet înțelege nevoile variate ale producătorilor și a proiectat în mod special noile lasere pentru a răspunde cerințelor unice ale acestora. Disponibile cu puteri de 10W și 20W, laserele Videojet 7230 și 7330 asigură productivitate crescută și o libertate mai mare de exploatare prin mai multe caracteristici îmbunătățite.

Utilizatorii pot selecta fie capul de marcare de 6 mm pentru producție de mare viteză, fie capul de marcare de 10 mm pentru marcarea pieselor cu detalii fine, oferind flexibilitate pentru aplicații de marcare pe produse cu forme și dimensiuni diferite.

De asemenea, laserele permit producătorilor să marcheze coduri mai rapid și pe mai multe produse decât cu laserele Videojet precedente, datorită unei combinații de viteze îmbunătățite de procesare a datelor și de viteze de marcare de până la 2.000 de caractere pe secundă.

Noile sisteme asigură integrarea perfectă în linia de producție. Utilizatorii pot alege să controleze echipamentele Videojet 7230 și 7330 utilizând interfața Videojet Touch Control Software+ (TCS+) sau de la majoritatea dispozitivelor dotate cu un browser. O altă opțiune este controlerul Videojet CLARiTY™, folosit și la alte soluții de marcare Videojet.

„Producătorii pot acum beneficia de o soluție laser ușoară, compactă și agilă, oferind flexibilitate în spații de dimensiuni reduse”, a declarat Sascha Ammesdoerfer, Manager Videojet Technologies. „Opțiunea de orientare a capului de marcare la zero sau la 90 de grade oferă flexibilitate pe liniile de producție cu restricții de spațiu. Capul de marcare de 6mm are cele mai mici dimensiuni din industrie.”

Ambele modele 7230 și 7330 contribuie la reducerea la minimum a timpului de nefuncționare și la creșterea productivității cu ajutorul unei surse laser răcite cu aer, care practic elimină intervalele de întreținere. De asemenea, laserele nu folosesc consumabile, cum ar fi cernelurile, solvenții sau aerul comprimat, și nu conțin piese de uzură care trebuie înlocuite.

Pentru mai multe informații despre sistemele Videojet 7230 și 7330, vizitați pagina de produs.

Despre Multitech
Multitech lucrează cu cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și codificare pentru a oferi echipamente, consumabile și soluții specifice diferitelor ramuri industriale. Scopul Multitech este să dezvolte parteneriate cu clienți din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor și produselor industriale pentru a le îmbunătăți productivitatea, de a proteja și dezvolta brandurile lor și a le sprijini în fața tendințelor și reglementărilor din industrie.

Despre Videojet
Videojet oferă soluții potrivite de marcare și codificare prin cea mai largă gamă de tehnologii și este dedicat furnizării de echipamente, materiale și servicii de calitate, concepute pentru a funcționa cu un maxim de fiabilitate, eficiență, facilitate în operare și întreținere redusă. Imprimantele cu jet de cerneală pentru caractere mari și mici, sistemele de codificare laser, imprimantele cu transfer termic și echipamentele de etichetare oferite de Videojet aplică date variabile, cum ar fi data de consum recomandată, data fabricației, numărul lotului și informații despre operator, precum și coduri de bare 2D și liniare, practic pe orice tip posibil de ambalaje de produse, cutii de transport sau paleți.