Marcare, datare, codificare? Multitech consolidează parteneriatul cu Videojet in România

După 5 ani de colaborare, soluțiile premium de marcare și codificare Videojet sunt vizibile deja în sute de fabrici din România, asigurând calitate și continuitate pentru imprimare chiar și în cele mai pretențioase procese de producție.

În producția industrială, buturuga mică poate oricând să răstoarne carul mare. Procese relativ simple, cum ar fi cel de marcare și etichetare, pot bloca întreaga linie de producție sau fluxul logistic, generând pierderi enorme. Pentru că dorim să avem clienți fără blocaje de producție ori întârzieri la livrare, promovăm de 5 ani soluțiile integrate de marcare de la Videojet.

Pe lângă experiența incontestabilă a americanilor de la Videojet, care au inventat practic imprimarea cu jet continuu de cerneală, Multitech aduce un sistem de colaborare eficient. Clienții noștri se bucură de un mix unic de beneficii: Produse, Instalare, Consumabile, Service.

Videojet

Operare fără întreruperi

Pentru liniile de producție unde orice întârziere înseamnă pierderi, imprimantele cu jet continuu de cerneală Videojet 1860 și Videojet 1580 transmit notificări în avans cu până la 8 ore despre cele mai frecvente defecțiuni apărute în timpul funcționării.

Astfel, calitatea Multitech este vizibilă în zeci de linii de producție din România: marcare pe zeci de materiale diferite, în zeci de industrii diferite. În prezent, ca o confirmare a evoluției pozitive din ultimii ani, Multitech este singurul reprezentant autorizat al Videojet pentru toata gama de echipamente, produse consumabile, piese de schimb și service autorizat prin rețeaua proprie, cu acoperire națională.

„Videojet este unul din liderii mondiali în materie de imprimare și sunt mândră să spun că am reușit să ne ridicăm la înălțimea cerințelor lor în România, implementând soluții complexe de marcare în sute de proiecte din industrii și cu aplicații extrem de variate. Le mulțumesc tuturor clienților noștri pentru că ne-au dat șansa să le demonstrăm că suntem cei mai buni.” A declarat Melinda Török, Manager Multitech.