COVID-19: Informații importante

Dragi Clienți, Stimați Parteneri,

De câteva săptămâni, trăim cu toții într-o perioadă de incertitudine. Evoluția și răspândirea de la o zi la alta a noului coronavirus (COVID-19), schimbă în mod constant anumite aspecte din mediul social și economic.

Noi, la Multitech, monitorizăm îndeaproape informațiile furnizate de administrațiile locale și autoritățile de sănătate și acționăm în conformitate cu sfaturile lor. Am activat un Plan de Continuitate pentru a ne permite să oferim în continuare serviciile și produsele noastre până când vom fi limitați de factori care nu țin de noi.

Ținem, de asemenea, să vă adresăm în mod direct mesajul nostru legat de activitățile pe care echipa Multitech le face în fiecare zi pentru a fi flexibili și a vă onora toate solicitările dumneavoastră, indiferent de natura acestora (echipamente, consumabile, service).

Colegii noștri din toate departamentele sunt prezenți la muncă (fie la birou, fie lucrează de acasă) și sunt cu toții într-o stare bună de sănătate. Facem tot ce depinde de noi în aceste momente dificile pentru oameni dar și pentru companii.

Avem stocuri optime de produse consumabile și componente, astfel putem livra în regim normal, ca și până acum, cele necesare companiei dumneavoastră pentru desfășurarea în bune condiții a activităților curente. Echipa de Service lucrează si poate interveni fie on-line fie in on-site, dacă este necesar.

Începând cu data de 16 martie 2020, pentru a preveni răspândirea virusului, activitatea cu publicul la sediul nostru din Săcele – Brașov este suspendată. Se vor primi și se vor expedia mărfuri în intervalul orar standard.

Răspândirea acestui virus nu se face prin manipularea coletelor sau a componentelor, astfel procesarea comenzilor se face în mod normal și fără niciun risc de contaminare. Avem și sprijinul firmelor de transport și a celor de curierat pentru ca toate produsele să ajungă în timp util la dumneavoastră.

www.who.int/news-room/q-a-detail/q-a-coronaviruses

Echipa Multitech vă stă la dispoziție și putem fi contactați prin email, telefon, chat sau social media – www.multitech.ro/contact.

Puteți utiliza și numărul unic de relații clienți 0-7722-MULTI (0-7722-68584, disponibil și prin WhatsApp) oricând în intervalul 8:30 – 17:00 de Luni până Vineri.

Vă ținem la curent despre schimbările survenite și vă asigurăm de tot sprijinul și implicarea echipei noastre!

Melinda Török
Managing Partner – Multitech