Echipamentele Eidos Coditherm intră în portofoliul Multitech

Împreună cu Eidos, Multitech își consolidează poziția pe piață și lărgește oferta de soluții în domeniile de marcare și identificare industrială.

Tehnologia Coditherm este soluția ideală pentru transferul datelor variabile de înaltă rezoluție (date, secvențe de numere, texte, liste de ingrediente, coduri de bare, coduri bidimensionale) pe suprafețe flexibile, produse din plastic, materiale poroase, substraturi neregulate sau obiecte rotunde fără a întrerupe procesul de producție.

Nu sunt necesare procese de cerneală lichidă sau de uscare în procesul de tipărire. În plus, aspectul imprimării este păstrat în timp și nu este afectat nici de elementele exterioare (temperatură, umiditate). Chiar și imprimarea loturilor mici este o operațiune simplă.

Datele pot fi editate direct de-a lungul liniei de producție folosind o interfață prietenoasă și intuitivă, care poate fi utilizată pentru a invoca date în timp real, reducând marjele de eroare.

“Parteneriatul cu Eidos permite să ne extindem oferta către noi clienți în diferite segmente industriale” spune Melinda Török, Managing Partner Multitech. “Suntem convinși că acest parteneriat va consolida Multitech ca un furnizor cheie pentru optimizarea proceselor de marcare pe piața din România.”

Pentru mai multe informații despre echipamentele Eidos Coditherm, apăsați aici.