Maximizați productivitatea cu lasere CO2

Sistemele de marcare laser sunt tot mai frecvent selectate pentru imprimarea datelor variabile pe ambalaj în diverse sectoare industriale. Alegerea tehnologiei potrivite pentru o aplicație poate fi însă o sarcină dificilă. Soluția aleasă trebuie să asigure o funcționare îndelungată și de încredere, să furnizeze coduri de calitate și să asigure productivitate mare.

De aceea Videojet vine în ajutorul dvs. cu informații utile și sfaturi practice. Ghidul laser Videojet analizează parametrii-cheie care definesc productivitatea unui sistem laser:

  1. Puterea laser: viteza de marcare vs. calitatea codului; aplicarea marcajului pe produs; durata de viață a sursei laser; importanța lungimii de undă;

  2. Flexibilitatea de integrare: reducerea opririlor de linie pentru instalarea sistemului și pentru schimbarea de produs sau ambalaj;

Urmând informațiile din acest ghid și combinându-le cu oferta Multitech optimizată necesităților dvs., puteți avea cea mai bună soluție de procesare laser disponibilă pe piața din România.

Descărcați ghidul laser CO2 Videojet   Document PDF, dimensiune fișier 5.3 Mb

Vă invităm să descoperiți gama de lasere Videojet.
Pentru a discuta cu un specialist laser, contactați-ne acum →