MULTIVAC și Videojet la All-Pack 2015

Atât MULTIVAC cât și Videojet sunt companii globale care sprijină clienți și proiecte de renume internațională. Furnizarea de suport complet și livrarea unei soluții optime pentru fiecare client sunt extrem de importante pentru ambele companii.

Descoperiți în cadrul expoziției ALL-PACK în incinta Romexpo cum sistemele de marcare Videojet complementează mașinile de ambalat MULTIVAC: împreună oferă combinația perfectă de viteză, fiabilitate și simplitate în utilizare.

Expoziția All-Pack se desfășoară în perioada 28 Octombrie – 1 Noiembrie 2015, Romexpo București.

Despre MULTIVAC
MULTIVAC este liderul mondial în soluții pentru ambalare. Portofoliul cuprinzător MULTIVAC include mașini de ambalat prin termoformare, mașini de ambalat în caserole preformate și mașini de ambalat în vid sau atmosferă modificată.

Despre Videojet
Videojet oferă soluții potrivite de marcare și codificare prin cea mai largă gamă de tehnologii și este dedicat furnizării de echipamente, materiale și servicii de calitate, concepute pentru a funcționa cu un maxim de fiabilitate, eficiență, facilitate în operare și întreținere redusă.

Despre Multitech
Multitech lucrează cu cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și codificare pentru a oferi echipamente, consumabile și soluții specifice diferitelor ramuri industriale – industria bunurilor de consum, farmaceutice sau produse industriale.