Multitech și Videojet ajută producătorii din industria farmaceutică să respecte reglementările

În lupta împotriva COVID-19, Multitech și Videojet oferă soluții inovatoare de marcare pe măști chirurgicale, scuturi faciale și măști de protecție N95.

Măștile de protecție sunt considerate produse de protecție personală (PPE) și, prin urmare, sunt dispozitive medicale. Acestea sunt supuse reglementărilor europene, cum ar fi sistemul UDI, regulamentul european privind dispozitivele medicale (MDR) astfel trebuie inscripționate corespunzător.

Multitech ajută producătorii să respecte aceste cerințe legale prin oferirea de soluții inovatoare de marcare pentru măști și ambalaje. Cu imprimantele cu jet de cerneală și laserele Videojet, se pot imprima coduri de bare direct pe măști. De asemenea, se pot marca date, coduri de trasabilitate și informații despre produse, inclusiv măști chirurgicale, scuturi faciale și măști de protecție N95.

Oferim consultanță și soluții la cheie pentru:

  • Identificarea soluției de marcare ideale pentru produsul sau ambalajul dvs.
  • Integrarea soluției în linia dvs. de ambalare.
  • Alegerea soluției optime pentru eliminarea erorilor de codare, a blocajelor și a rebuturilor din cauza etichetelor sau marcajelor aplicate greșit.
  • Îndeplinirea cerințelor clienților, distribuitorului sau a reglementărilor locale.

Puteți alege din următoarele tehnologii:

  • Inkjet Termic (TIJ): ideale pentru a marca pe măștile N95 și alte măști de protecție în timpul producției de mare viteză. Imprimați coduri alfanumerice, coduri de bare complexe și grafică pe cutii, etichete, Tyvek® și multe altele.
  • Inkjet Caractere Mici (CIJ): Imprimați date și coduri atât pe suprafețe plane cât și curbate ale aproape orice produs sau ambalaj.
  • Transfer Termic (TTO): tipăriți coduri de înaltă rezoluție, cu conținut variabil, pe ambalaje subțiri și flexibile, cum ar fi filme, pungi, etichete și Tyvek®.
  • Etichetare: Imprimați și aplicați etichete cu text de înaltă rezoluție, coduri de bare și sigle pe carcase, paleți și folie termocontractabilă.Lasere: marcați coduri permanente de înaltă calitate pe o gamă largă de produse și ambalaje cu mai puține consumabile.
  • Inkjet Caractere Mari: eliminați necesitatea etichetelor, imprimând direct pe cutii.

Multitech și Videojet oferă soluții pentru marcarea produselor care ajută în lupta împotriva COVID-19 și a altor probleme de sănătate.

Descărcați nota de aplicare   Document PDF, 3.1 Mb