Noua imprimantă Videojet îmbunătățește performanțele în funcționarea zilnică

Comunicat de presă, 20 Septembrie 2018

Noua imprimantă Videojet 1580 cu jet continuu de cerneală (CIJ) oferă o experiență de marcare și codificare fără eforturi, cu mai mult timp de funcționare și un cost total al proprietății (TCO) redus, prin evaluarea și îmbunătățirea performanțelor imprimantei în timp real.

Cu peste 40 de ani de experiență pe piața codificării cu jet de cerneală, Videojet are plăcerea să lanseze noua imprimantă Videojet 1580 CIJ. Proiectată pentru o experiență de marcare și codificare fără eforturi, imprimanta Videojet 1580 oferă un timp de funcționare îndelungat, minimizând erorile operatorului și reducând costul total al proprietății (TCO).

Producătorii se pot concentra pe sarcinile principale pe linia de producție, știind că imprimanta Videojet 1580 va continua să aplice coduri de înaltă calitate pe produsele lor, cu intervenții minime din partea operatorului. Noua imprimantă Videojet 1580 este dotată cu software-ul Videojet OPTIMiZE care analizează performanța imprimantei, comportamentul operatorului și parametrii de mediu pentru a îndruma utilizatorii într-un mod interactiv cu privire la acțiunile de corectare a utilizării imprimantei. Operatorii sunt asistați în interacțiunile cu imprimanta cu ajutorul videoclipurilor încorporate.

„Producătorii pot evita întreruperile neplanificate și pot îmbunătăți costul total al proprietății prin sugestii și sfaturi bazate pe operațiunile curente ale imprimantei cu jet de cerneală”, a spus Anthony Blencowe, Directorul Unității Operaționale Globale Videojet. „Instrumentul Videojet OPTIMiZE oferă producătorilor sugestii de îmbunătățire a interacțiunii operatorului cu imprimanta și a condițiilor de mediu din jurul imprimantei și furnizează îndrumări privind întreținerea imprimantei.”

În multe medii de producție, întreruperea funcționării liniei este adesea cauzată de erorile operatorului mai degrabă decât de funcționarea defectuoasă a echipamentului. Interfața Videojet SIMPLICiTY™ este proiectată pentru a reduce semnificativ interacțiunile operatorului cu imprimanta, contribuind la eliminarea erorilor potențiale ale utilizatorilor printr-un afișaj inspirat de designul tabletelor, ușor de utilizat. Această capacitate avansată de siguranță a codului oferă o funcționalitate inteligentă de creare a mesajelor și o interfeță personalizabilă cu asistenți încorporați, care permit utilizatorilor să vadă doar opțiunile de care au nevoie, reducând astfel posibilitatea de erori cauzate de operatori.

Imprimanta Videojet 1580 se bazează pe o combinație de tehnologii care cresc și mai mult timpul de funcționare. Un rezervor de solvent încorporat permite imprimantei să funcționeze timp de cel puțin 8 ore după golirea cartușului, oferind operatorilor timp mai mult decât suficient pentru a-l înlocui în timpul schimbărilor normale de pe linie sau al opririlor normale ale liniei. Capul de marcare perforat, cu tehnologia Videojet CleanFlow™ având deja performanțe demonstrate pe teren, necesită curățare mai puțin frecventă și oferă o durată mai mare de funcționare și o calitate constantă a imprimării. De asemenea, operatorii pot efectua activități de întreținere de rutină cu componentele Videojet SmartCell™ ușor de înlocuit, care sunt proiectate pentru intervale de înlocuire previzibile, pentru a se alinia la opririle normale ale liniei, fără întreruperi suplimentare în producție.

Prin funcția de Service de la distanță opțională VideojetConnect™, imprimanta Videojet 1580 oferă capacități de service de la distanță încorporate, accesibile prin simpla atingere a unui buton. Operatorii pot obține acces instantaneu la cea mai mare rețea de experți în CIJ, conectând tehnicianul Videojet direct la linia de producție, pentru asistență imediată. Acest acces virtual poate ajuta producătorii să recupereze mai repede și oferă timp de funcționare mai îndelungat, reducând la minim necesitățile de întreținere internă.

Concepută pentru a-și analiza în permanență propria stare operațională, imprimanta Videojet 1580 CIJ oferă clienților asigurarea timpului minim de nefuncționare a liniei, precum și capacitatea de a-și monitoriza propriile semne vitale pentru a îmbunătăți performanța zilnică a imprimantei și a reduce costurile curente.

Pentru mai multe informații despre imprimanta Videojet 1580 CIJ, vizitați pagina “Semne vitale pentru îmbunătățiri zilnice (EN)”.

Despre Multitech
Multitech lucrează cu cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și codificare pentru a oferi echipamente, consumabile și soluții specifice diferitelor ramuri industriale. Scopul Multitech este să dezvolte parteneriate cu clienți din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor și produselor industriale pentru a le îmbunătăți productivitatea, de a proteja și dezvolta brandurile lor și a le sprijini în fața tendințelor și reglementărilor din industrie.

Despre Videojet
Videojet oferă soluții potrivite de marcare și codificare prin cea mai largă gamă de tehnologii și este dedicat furnizării de echipamente, materiale și servicii de calitate, concepute pentru a funcționa cu un maxim de fiabilitate, eficiență, facilitate în operare și întreținere redusă. Imprimantele cu jet de cerneală pentru caractere mari și mici, sistemele de codificare laser, imprimantele cu transfer termic și echipamentele de etichetare oferite de Videojet aplică date variabile, cum ar fi data de consum recomandată, data fabricației, numărul lotului și informații despre operator, precum și coduri de bare 2D și liniare, practic pe orice tip posibil de ambalaje de produse, cutii de transport sau paleți.