Foba prezintă noile lasere de marcare cu CO2

Viteză mare și opțiuni de marcare flexibile sunt caracteristicile noilor sisteme de marcare cu laser C.0102 și C.0302 de la Foba, cu puterea de 10W respectiv 30W.

Foba optimizează în continuare capacitatea sistemelor sale de marcare cu CO2. Ca răspuns la cererile de marcare cu o calitate ridicată și o viteză sporită, Foba introduce laserele de 10 și 30 de wați care marchează o gamă largă de materiale cu conținut foarte variabil. Peste 20.000 de configurații de sistem disponibile și trei lungimi de undă opționale demonstrează că sistemele C.0102 și C.0302 sunt extrem de versatile.

Componentele mecanice ușor de folosit cum ar fi cablurile ombilicale detașabile, cu lungimi diferite, permit o montare ușoară în cadrul instalațiilor de producție existente. Chiar și în cele mai dificile medii de producție, capul laser este protejat în siguranță împotriva prafului și a umidității datorită carcasei IP65 / IP54 și a unei unități puternice de extragere a fumului.

Dimensiunea câmpului de marcare a fost mărită la o dimensiune maximă de 600 x 440 milimetri, ceea ce reprezintă o caracteristică de neegalat. Un alt avantaj deosebit este că viteza de marcare a fost mărită la 2000 de caractere sau până la 900 de metri pe minut. Prin urmare, sistemele C.0102 / C.0302 ale Foba se numără printre cele mai eficiente lasere de marcare cu CO2 de pe piață.

Laserele necesită o întreținere redusă, au doar câteva consumabile, oferă o durată lungă de viață a sursei laser și oferă setări de energie ajustabile, contribuind, de asemenea, la o marcare economică.

Noile lasere de marcare cu CO2 din seria C, sunt cele mai potrivite pentru inscripționarea pieselor din plastic în industria ambalajelor sau electronice, dar și pentru prelucrarea pieselor metalice. Dezvoltarea și optimizarea continuă a sistemelor laser Foba este condusă și bazată pe decenii de cooperare strânsă între echipa de cercetare și dezvoltare a Foba, cu clienți internaționali din diferite industrii.

Apăsați aici pentru caracteristici tehnice.

Pentru mai multe informații contactați-ne acum →