Videojet lansează următoarea generație de imprimante TTO

Noile imprimante Videojet DataFlex® 6530 și 6330 încorporează tehnologia revoluționară iAssure™ care ajută la reducerea deșeurilor ca urmare a erorilor de marcare.

Știm că producătorii au nevoie de acuratețe și lizibilitate a codului imprimat pentru a îmbunătăți eficiența liniei de producție și pentru a reduce costurile globale în aplicațiile lor de ambalare și etichetare. Ca răspuns la această nevoie, Videojet lanseaza următoarea generație de imprimante cu transfer termic TTO.

Videojet 6530 și 6330 sunt dotate cu tehnologia revoluționară iAssure™, un sistem integrat optic de asigurare a codului, care verifică automat fiecare marcare pentru defecte de imprimare. Operatorii pot decide să oprească linia atunci când sunt detectate mai multe defecte de imprimare comune, reducând necesitatea de a elimina sau de a printa din nou produsul.

“Tehnologia Videojet iAssure™ va ajuta clienții noștri să furnizeze în mod constant coduri de înaltă calitate, prin detectarea defectelor de imprimare cauzate de lucruri cum ar fi capul de imprimare murdar, suprafețele de imprimare neregulate sau ridurile de panglică”, notează Heidi Wright, Manager a unității de producție Videojet Technologies. “Tehnologia iAssure completează procesele existente de control al calității. Nici o altă imprimantă TTO de pe piață nu poate face acest lucru.”

Videojet înțelege că producătorii au nevoie de flexibilitatea de a alege modul în care doresc ca imprimanta să se încadreze în linia lor de producție. Imprimantele Videojet DataFlex® 6530 și 6330 au un design modular care permite poziționarea sursei de alimentare cu controlerul echipamentului TTO sau separarea și montarea în interiorul dulapului mașinii de ambalat. Pentru producătorii care doresc mai puține componente expuse într-un mediu de producție, imprimanta poate fi controlată și prin interfața web a mașinii de ambalare, eliminând necesitatea controlerului Videojet. Acest lucru permite producătorilor să aibă un singur punct de control pentru imprimantă și mașina de ambalare.

Imprimantele Videojet 6530 și 6330 pot imprima acum pe pungi de diferite grosimi, fără setări speciale. Aceste imprimante noi pot fi de asemenea folosite pe filme care au fermoar resigilabil (ziplock) pe fiecare pachet, oferind clienților mai multă flexibilitate.

Noile imprimante TTO utilizează un design electronic al poziționării capului de imprimare, care elimină nevoia de aer comprimat, contribuind la reducerea costurilor de operare și la creșterea capacității de producție cu 25%. Acest design elimină, de asemenea, necesitatea ca operatorii să ajusteze cantitatea de presiune a aerului necesară atunci când încearcă să îmbunătățească calitatea slabă a imprimării, ceea ce poate crește potențialul de uzură prematură a capului.

“Clienții noștri au nevoie de soluții care să asigure o productivitate mai mare, o calitate mai bună și un cost total mai scăzut. Noile imprimante 6530 și 6330 încorporează caracteristici de top din industrie care fac exact aceste lucruri posibile”, a spus Wright. “Suntem încântați să putem împărtăși ultimele noastre inovații în TTO cu industriile producătoare”.

Broșură Videojet 1860 / EN
Specificații Tehnice Videojet DataFlex® 6530 / EN
Specificații Tehnice Videojet DataFlex® 6330 / EN

Pentru mai multe informații contactați-ne acum →