Alegeți-vă corect fluidele

Selectarea fluidelor greșite poate avea un impact serios asupra integrității marcajului și profitabilității, astfel vă oferim asistență în selectarea cernelii optime pentru ambalajul dumneavoastră.

Videojet dezvoltă și produce propriile cerneluri pentru a vă ajuta să depășiți patru provocări principale:

  1. Respectarea legilor: mai multe tipuri de cerneluri sunt special formulate să respecte toate reglementările relevante (de ex. imprimarea pe coji de ouă).

  2. Lizibilitatea: cerneluri cu contrast ridicat de culoare sunt utilizate în picături mai mici, pentru a permite imprimarea de înaltă rezoluție într-un spațiu limitat.

  3. Uscarea rapidă: cernelurile cu uscare rapidă înlesnesc imprimarea de înaltă rezoluție iar cernelurile noi dispun de rezistență mai mare de condensare pentru o mai bună calitate a imprimării.

  4. Fluidele corecte, de fiecare dată: imprimantele Videojet cu jet continuu de cerneală beneficiază de sistemul de livrare a fluidului Smart Cartridge™ care elimină practic scurgerile şi asigură că se folosesc fluidele corespunzătoare.
Descărcați ghidul de cerneluri Videojet   Document PDF, dimensiune fișier 2 Mb

Videojet are peste 40 de ani de experiență în tehnologia cernelurilor și fluidelor, în decursul cărora a dezvoltat cerneluri care răspund la provocări complexe ale aplicațiilor și a formulat cerneluri specifice pentru industria aerospațială, auto, a băuturilor, materialelor de construcții, produselor lactate, produselor alimentare proaspete și congelate, produselor farmaceutice, de îngrijire personală, producătoare de sârmă și cabluri.

Unele cerneluri sunt concepute să se usuce rapid și să fie compatibile cu linii de producție și ambalare de mare viteză care utilizează benzi de hârtie sau folie. Unele cerneluri sunt formulate și fabricate pentru aplicare directă pe produse alimentare. Alte cerneluri au fost dezvoltate pentru a se adapta la ornamentele produselor și au fost optimizate pentru codificare cu coduri de bare liniare și bidimensionale. Unele cerneluri au fost proiectate pentru rezistență la lumina astfel încât să suporte expunerea prelungită la lumina directă a soarelui iar altele au fost concepute pentru a-și schimba culoarea pentru a evidenția un proces de preparare a produsului alimentar.

Pentru a vedea toată gama de cerneluri Videojet, apăsați aici →