Wolke m600 OEM vine în sprijinul integratorilor

Companiile din sectorul asistenței medicale din întreaga lume vor avea obligația de a se conforma actelor normative de reglementare iminente din industria medicală și a produselor medicamentoase, inclusiv Directiva Uniunii Europene privind medicamentele falsificate (UE FMD) și Legea SUA privind calitatea și securitatea medicamentelor (DQSA). Această legislație creează necesitatea de soluții de trasabilitate globală care să permită o mai bună urmărire a produselor fabricate, să ajute la eliminarea produselor farmaceutice contrafăcute și să protejeze sănătatea consumatorilor la nivel mondial. Deși sectoarele farmaceutic și medical sunt cele mai afectate imediat, și alte industrii, inclusiv industria producătoare de tutun, de produse chimice și de produse alimentare și băuturi, sunt vizate îndeaproape prin necesitatea creșterii complexității urmăririi și localizării în lanțul de aprovizionare.

Ca răspuns, Wolke de la Videojet a dezvoltat o nouă tehnologie de imprimare, special concepută pentru aplicații de localizare și urmărire în sprijinul OEM și al furnizorilor de soluții de integrare pentru liniile de ambalare, care oferă soluții hardware și software la cheie pentru aceste procese de serializare obligatorii.

Wolke a câștigat încrederea clienților ca lider în tehnologia de codificare cu jet de cerneală termică (TIJ) prin legendarul său echipament M600 advanced – referința mondială pentru capabilități de serializare. Inginerii Wolke din Germania au creat o soluție complet nouă de imprimare TIJ combinând punctele forte ale echipamentului m600 advanced cu capabilități noi și inovatoare care au devenit punctul de reper pentru viitorul aplicațiilor de localizare și urmărire globale. Rezultatul este echipamentul Wolke m600 OEM. Construcția practică și inteligența designului m600 OEM oferă flexibilitate maximă pentru integrare, combinată cu cele mai puternice capabilități de tratare și serializare a datelor care permit producătorilor să îndeplinească cerințele prezente și viitoare aplicabile localizării și urmăririi globale.

De dimensiunile mici, m600 OEM necesită un spațiu de instalare cu până la 60% mai mic decât sistemele de control TIJ comparabile pentru integrarea sigură a controlerului direct în interiorul tabloului electric de serializare. Cele 18 orientări posibile la montare și gama de patru modele diferite ale capului de imprimare, optimizate pentru integrarea în spațiile restrânse pentru dispozitivele de localizare și urmărire din liniile de ambalare, fac din echipamentul m600 OEM componenta indispensabilă a soluției globale de serializare. Opțiunea de conectare a până la șase capete de imprimare, dintre care oricare patru rulează simultan, deschide noi posibilități pentru comutarea directă între diferite locații de marcare.

Drew Weightman, directorul unității operaționale globale TIJ la Wolke, explică: „m600 advanced este un echipament renumit care a devenit standardul pentru aplicațiile de localizare și urmărire din întreaga lume. Cu toate acestea, am identificat oportunitatea de a construi în continuare pe această fundație solidă, introducând tehnologie și mai avansată, putere de procesare și capabilități de securitate într-un nou factor de formă. Echipamentul m600 OEM are toate aceste caracteristici optimizate pentru proiectele de localizare și urmărire globale ale viitorului, din Brazilia până în Italia și din Germania până în Coreea”.

Echipamentul Wolke m600 OEM este complet compatibil cu echipamentul anterior recunoscut ca standard în industrie, Wolke m600 advanced, pentru a permite utilizarea acelorași protocoale de comunicații, capete de imprimare, accesorii și formate de etichete existente oferind, în același timp, capabilități noi și sofisticate de comunicații, jurnalizare și prelucrare a datelor. m600 OEM oferă, de asemenea, un tampon de date îmbunătățit, capabil să pună în coada de așteptare și să gestioneze inteligent un număr extrem de mare de înregistrări farmaceutice, precum și capabilități de fonturi Unicode pentru compatibilitate directă în sprijinul proiectelor internaționale. Cu protecția prin parolă multinivel a conexiunilor de la distanță, jurnalizarea completă a activității și imposibilitatea modificării datelor sau setărilor prin afișajul unidirecțional al controlerului, m600 OEM stabilește un nou standard pentru securitatea procesului și asigură conformitatea cu 21CFR Partea 11.

Roland Nickel, expert dezvoltare marketing TIJ Wolke la Videojet, adaugă: „Dezvoltarea unui design practic pentru producătorii de echipamente originale farmaceutice sofisticate era critică, dar am dorit și să oferim performanțe avansate utilizatorului final, prin noi caracteristici inovatoare care stimulează productivitatea. Noua funcționalitate, pe care o numim Perpetuo Print Mode™, oferă utilizatorului posibilitatea de a alege fie să dubleze durata ciclului de producție între schimbările de cartușe, fie să gestioneze reaprovizionarea cu cerneală fără să fie nevoie să oprească linia. În plus, am introdus funcționalitatea inovatoare Dynamic Print Intensity™ care permite configurarea de diferite rezoluții DPI pentru coduri de bare și text într-un singur cap de imprimare, îmbunătățind astfel inteligent eficiența cernelii și timpul de funcționare între schimbările de cartuș în special pentru formatele complexe de coduri farmaceutice”.

Compatibil cu cea mai recentă tehnologie a cartușelor Wolke, m600 OEM permite producătorilor să ajungă la viteze de imprimare și transfer de neatins până în prezent, susținute de procesarea ultrarapidă a datelor serializate care depășește 20 de înregistrări variabile pe secundă chiar și pentru formate complexe 2D DataMatrix.

Weightman conchide: „Wolke are o tradiție îndelungată de colaborare directă cu producători renumiți de echipamente de inspecție vizuală și pentru linii de ambalare în vederea dezvoltării de soluții de codificare de mare capacitate, specializate pentru aplicații de localizare și urmărire. Echipamentul m600 OEM este o nouă reușită în acest sens. Încurajăm producătorii din industria farmaceutică și medicală, precum și din alte sectoare, să contacteze Wolke, Videojet sau partenerul lor de serializare pentru a afla cum pot beneficia de noul nostru standard global în codificarea serializată integrată.”

Pentru mai multe informații despre noul echipament Wolke m600 OEM, apelați 0268 272 300 sau vizitați www.wolke.com sau www.videojet.com.