Lăsați mentenanța aparaturii de marcare în seama programului Videojet LifeCycle Advantage™

Am adus experiența americană în România prin Videojet LifeCycle Advantage™ – un pachet de servicii care promite simplificarea proceselor de întreținere și reparare, pentru îmbunătățirea generală a funcționării aparaturii de marcare și imprimare.

Știm cât de important este timpul pentru un business de succes și ne dorim ca toți clienții noștri să folosească orele, minutele și secundele în activități care să le permită dezvoltarea afacerii și maximizarea profitului. Multitech pune acum la dispoziția clienților din România experiența americanilor de la Videojet prin ansamblul de servicii hardware și software, Videojet LifeCycle Advantage™.

Experiența de 40 de ani în producția de sisteme de marcare Videojet, inventatorii imprimantei cu jet continuu de cerneală, i-a ajutat să dezvolte Videojet LifeCycle Advantage™. Ei au optimizat procesele de mentenanță și întreținere a echipamentelor de marcare și imprimare, reușind să reducă la minimum timpul necesar pentru remedierea defecțiunilor.

Nu puneți producția pe pauză

Blocarea proceselor de producție, întârzierea livrărilor sau chiar amânarea acestora pe termen lung pot duce la pierderi financiare care afectează nu doar imaginea unei companii, ci și business-ul în sine. Există multe motive pentru care se pot produce defecțiuni la nivelul echipamentelor de imprimare, însă Videojet LifeCycle Advantage™ susține prevenția și remedierea situațiilor care pot cauza pierderi înainte de materializarea acestora.

Salvați nu doar timp și resurse financiare, dar și simplificați, eficientizați funcționarea aparaturii, beneficiați de service prioritar, mentenanță și prevenție, toate cu ajutorul Videojet LifeCycle Advantage™.

De ce să folosiți Videojet LifeCycle Advantage™?

Videojet LifeCycle Advantage™ s-a dovedit a fi o soluție rapidă și ușor de utilizat pentru întreținerea aparaturii de imprimare și marcare. Pe lângă simplificarea și eficientizarea proceselor de mentenanță a echipamentelor, pachetul include și o serie de beneficii suplimentare:

  • 2 ore de mentenanță preventivă în fiecare a doua lună calendaristică
    Adică 12 ore programate de mentenanță în fiecare an, pentru prevenirea defecțiunilor tehnice.
  • Intervenție service prioritară
    Echipa tehnică Multitech intervine în maxim 24 de ore de la momentul sesizării unei defecțiuni.
  • Echipament de back-up
    Se asigură imprimantă de schimb în caz că defecțiunea nu este remediată în timp util.

Ne concentrăm proactiv pentru a îmbunătăți operațiunile și pentru a optimiza performanța echipamentelor de marcare, pentru a ajuta clienții în creșterea eficienței de producție. Eforturile constante de a oferi produse și servicii de calitate ne-au arătat cât de important este să ne bazăm pe prevenție și soluționare înainte ca situațiile problematice să se materializeze.

Broșură Videojet LifeCycle Advantage™ / RO

Pentru mai multe informații contactați-ne acum →.