Noul sediu Multitech din Săcele / Brașov

Multitech a finalizat în luna Iulie 2017 noul sediu administrativ din localitatea Săcele, județul Brașov. Valoarea investiției depăşeşte 850.000 Euro.

Melinda Török, Managing Partner al Multitech, spune că în urma acestei investiţii, care face parte din planul strategic de dezvoltare pe termen lung, compania iși propune să fie mereu aproape de clienții săi și să vină în întâmpinarea necesitătilor acestora cu o ofertă de servicii de cea mai bună calitate.

“Dorim ca Multitech să devină cel mai de încredere partener în domeniul marcării și codificării pe piața din România. Echipa noastră este formată din specialiști foarte bine pregătiți, oferim soluțiile potrivite de inscripționare oricărei companii de producție și punem un accent deosebit pe calitatea si transparenta serviciilor noastre. Pentru noi, fiecare detaliu contează.” a subliniat Melinda Török.

Noul sediu are o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătrați și include pe lângă show-room și birouri moderne, un depozit pentru consumabile cu un stoc semnificativ ce îndeplineşte toate standardele naţionale şi internaţionale de siguranță, un depozit pentru piese de schimb și un spațiu generos aferent lucrărilor de service, care permite reparația simultană a mai multor echipamente.

Livrările de consumabile și piese de schimb se pot realiza și în regim de urgență, comenzile înregistrate până la ora 15:00 a fiecărei zile fiind livrate în 24 de ore.

Programul de lucru este între orele 8:30-17:30 de Luni până Vineri.