Viteza și calitatea Etipack în etichetarea industrială, acum și în România prin Multitech

Etipack și Multitech își unesc forțele pentru a simplifica activitatea de etichetare în mediile de producție a micilor și marilor întreprinzători din țara noastră.

Timpul este important pentru orice mediu de producție, iar Multitech se străduiește constant să ofere clienților posibilitatea de a economisi fiecare minut și de a investi inteligent în dezvoltarea afacerii și maximizarea profitului. Astfel, Multitech își extinde gama de produse cu echipamente industriale pentru etichetare Etipack, care nu doar că preiau parțial activități de pe linia de producție, dar previn pierderile materiale care pot apărea în urma întârzierilor, totul fără a face compromisuri în privința calității.

Lider pe piața aparaturii de etichetare din Italia și unul dintre cei mai mari producători din Europa, Etipack produce și distribuie sisteme de etichetare și codificare cu etichete autoadezive. Orientați către crearea de echipamente premium, italienii de la Etipack inovează constant aparatura pentru a oferi soluții standard sau personalizare care să răspundă cerințelor de pe majoritatea liniilor de producție.

”Aparatele de etichetare Etipack sunt aplicatoare automate de etichete care oferă soluții standard, personalizate sau adaptate pentru a răspunde cerințelor și nevoilor companiilor mari și mijlocii care își doresc simplificarea și automatizarea liniilor de producție. Astfel, automatizarea proceselor de etichetare reprezintă un pas pregătitor către industria 4.0, unde procesele vor fi preluate din ce în ce mai mult de către operatori electronici, iar operatorii umani vor fi redistribuiți acolo unde mașinile nu pot ține locul inputului uman”, declară Melinda Török, Manager Multitech.

Focus pe viteză și calitate în etichetare

Echipamentele Etipack sunt proiectate conform unei viziuni industriale care are ca scop garantarea sustenabilității pe termen lung prin flexibilitate. Cum se întâmplă aceasta? Echipamentele au configurații personalizabile, care pot fi ușor adaptate pentru a lucra împreună cu orice aplicatoare și dispozitive auxiliare, în funcție de nevoile de producție. Având capacitatea de a aplica etichete de dimensiuni diferite, acestea pot lucra fără prea multe intervenții pe o linie de producție cu mai multe tipuri de ambalaje. În plus, echipamentele Etipack au rezistență ridicată la rulaj și viteze de până la 80 m/minut.

Mașinile de etichetare Etipack – Energy, Strong și Extreme – cu lățimi de la 100 mm la 300 mm și viteză de aplicare de la 30 m/minut până la 80 m/minut sunt focusul pentru piața din România. Cu toate acestea, Multitech va distribui și sisteme de etichetare, aparate de printare și aplicare, echipamente de printare termice, unități de printare și sisteme de alimentare Etipack pentru a susține nevoile oricărui tip de industrie.

”Ne așteptăm ca cele mai căutate mașini de etichetare automată să fie Energy, Strong și Extreme. Sunt ușor de adaptat pentru liniile de producție din industria alimentară, farmaceutică, cosmetică, industria producătoare de băuturi, hârtie sau produse chimice ori pentru producătorii de materiale publicitare. Rămâne ca fiecare client să aleagă viteza cu care își dorește să se întâmple etichetarea, pentru că, de fapt, acesta este diferențiatorul cheie al celor 3 echipamente de etichetare”, spune Melinda Török.

Ce aduce în plus Multitech?

Toate aceste beneficii, calitatea și viziunea orientată spre client, dar și gama largă de aplicații a acestor echipamente se completează cu strategia Multitech:

  • Consultanță de specialitate – Împreună cu inginerii și specialiștii Multitech, clienții pot alege soluțiile optime de etichetare, potrivite pentru nevoile individuale ale fiecărui tip de aplicație.
  • Acoperire națională – Indiferent de poziția geografică a liniei de producție, Multitech deține o vastă rețea de puncte de prezentă ce nu implică doar puncte de vânzări ci și echipe de service.
  • Service în 24 h – În funcție de gravitatea problemei și costurile pe care le implică ea liniei de producție, Multitech intervine fie remote pentru a remedia problema, fie direct cu ajutorul echipelor de service.
  • Soluții de finanțare –Un capital de investiții poate fi obținut cu greu, de aceea împreună cu Multitech veți găsi cele mai potrivite soluții de finanțare a proiectelor de automatizare a liniilor de producție.
  • Testare gratuită – Beneficiile sistemelor de etichetare Etipack pot fi testate direct pe linia de producție a clientului.
  • Garanție extinsă – Mai multă siguranță și protecție a investiției în automatizare.

Despre Multitech
Multitech sunt prezenți de mai bine de 11 ani pe piața din România, iar începând cu anul 2014 oferă soluții pentru marcare si codificare pentru orice tip de material sau aplicație, indiferent de industrie. Multitech lucrează cu cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și codificare pentru a oferi echipamente și consumabile specifice diferitelor ramuri industriale. Scopul Multitech este să dezvolte parteneriate cu clienți din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor și produselor industriale pentru a le îmbunătăți productivitatea, a le dezvolta brandurile și a-i sprijini pentru a ține pasul cu tendințele și reglementările din industrie.

Despre Etipack
Etipack a fost fondată în 1978; în mai mult de 40 de ani de istorie, printr-o creștere internă și externă țintită și susținută către performanța companiei, au reușit să devină producător important de soluții de etichetare industrială atât pe piața internă, cât și pe cea externă. Pe lângă compania lider cu sediul în Italia, cu cele două fabrici ale sale în Cinisello și Soncino, mai există cinci filiale și filiale în Europa și America. Cu aproximativ 100 de angajați, în 2018 au fost realizate vânzări de 17 milioane de euro.